'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Κύκλωμα απήγαγε 8 Πακιστανούς και εκβίαζε τις οικογένειές τους !!!

Ένα επικίνδυνο κύκλωμα Πακιστανών κατάφερε να εξαρθρώσει η ασφάλεια Θηβών.
Κρατούσαν ομήρους οκτώ ομοεθνείς τους και εκβίαζαν τις οικογένειές τους.
Οι απαχθέντες απελευθερώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.


Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας από τα θύματα τηλεφώνησε το πρωί του Σαββάτου από το κινητό του στο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και δήλωσε ότι τον έχουν απαγάγει μαζί με άλλους 7 και ότι βρίσκονται φυλακισμένοι σε πτηνοτροφείο σε περιοχή της Θήβας.

Οι άνδρες της ασφάλειας Θηβών άρχισαν να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή και κατάφεραν τελικά σε αγροτική περιοχή έξω από την συνοικία Τάχι Θηβών να εντοπίσουν τους απαχθέντες, ηλικίας από 22 έως 38 ετών, κλειδωμένους σε εγκαταλελειμμένη πτηνοτροφική μονάδα.

Ας πάρουμε την ιστορία τους από την αρχή:


Οι 8 απαχθέντες ήρθαν πριν από ένα μήνα λαθραία στην χώρα μας, μέσω Τουρκίας από παραμεθόρια περιοχή του Έβρου, συνοδευόμενοι από δύο (2) αγνώστων στοιχείων ομοεθνείς τους, και χρησιμοποιώντας διάφορα μεταφορικά μέσα οδηγήθηκαν στο σταθμό Λαρίσης Αττικής. Εκεί παρέλαβαν άλλοι Πακιστανοί,και τους μετέφεραν σε άγνωστη περιοχή της Αττικής, όπου και κρατήθηκαν περίπου για ένα μήνα, από 11-08-2010 έως και 10-09-2010.


Το κύκλωμα απαίτησε για την απελευθέρωσή τους, από συγγενείς τους στο Πακιστάν, το ποσό των
δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για τον καθένα.
Αφού καταβλήθηκαν τα χρήματα σε συνεργό τους που διαμένει στο Πακιστάν, οι δράστες δεν τους απελευθέρωσαν αλλά τους παρέδωσαν σε άλλους ομοεθνείς τους, οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής τους μετέφεραν στο πτηνοτροφείο στη Θήβα
Την πτηνοτροφική μονάδα ενοικίαζε Πακιστανός, ηλικίας 59 ετών κάτοικος Ακραιφνίου Βοιωτίας, και φυλάσσονταν από δύο άλλους ομοεθνείς τους, ηλικίας 32 και 46 ετών αντίστοιχα. Οι παραπάνω ζήτησαν εκ νέου την καταβολή ποσού έξι χιλιάδων (6.000) Ευρώ για κάθε απαχθέντα το οποίο θα καταβαλλόταν πάλι στον ίδιο άνθρωπο στο Πακιστάν, προκείμενου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 59χρονο Πακιστανό, ενοικιαστή του πτηνοτροφείου, όπου κρατούνταν οι απαχθέντες και αναζητούνται οι δύο συνεργοί του.


Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπισθούν και τα άλλα μέλη του κυκλώματος που τους κρατούσαν φυλακισμένους στην περιοχή της Αττικής.


http://www.lamiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου