'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

9 πράγματα που μπορούν να πληγώσουν έναν άντρα!!!!

Μπορεί οι άντρες να μην πληγώνονται γενικά εύκολα και να μην «ανοίγονται» στις κοπέλες τους..Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν αισθήματα.Αγαπούν και πληγώνονται ακριβώς όπως και οι γυναίκες, ασχέτως αν δε το δείχνουν ή δε το λένε.Μάλιστα, υπάρχουν και κάποια πράγματα που αν επειχηρήσεις να τους πεις ή κάνεις, δύσκολα θα ξεπεράσουνε.Αυτό βέβαια εξαρτάται από το πόσο ευαίσθητος είναι ο κάθε άντρας και κατα πόσο σοβαρά παίρνει αυτά τα πράγματα..:
 
1. Αν τον κακολογήσεις δημοσίως.Κανένας άνθρωπος δε θέλει να επικρίνεται δημόσια, ειδικά από μια γυναίκα.Ναι, ξέρω ακούγεται ρατσιστικό αλλά έτσι είναι ορισμένες φορές.

2. Αν πεις κάτι κακό για την μητέρα του, όσον αφορά τον χαρακτήρα της μέχρι και για την μαγειρική της.Είναι κάτι που απλά ο εγωισμός του δεν αντέχει και θα πάρει αμέσως «φωτιά» αν σε ακούσει να λες κάτι αισχρό για την ίδια του τη μάνα ή οποιονδήποτε άλλον έχει «ψηλά» στο μυαλό του και στην καρδιά του.

3. Αν αδιαφορείς τελείως για το χόμπι του και του το δείχνεις.Δεν είναι και ό,τι το καλύτερο να μην τον υποστηρίζει η κοπέλα του, σε κάτι που «τρελαίνεται» να κάνει.

4. Αν του πεις κατάμουτρα ότι δεν ψάχνεις κανένα αγόρι ή καμιά σοβαρή σχέση, ενώ είναι απόλυτα τσιμπημένος μαζί σου.Θα «σπάσει» το κεφάλι του μόνο και μόνο για να μάθει το γιατί.., γιατί να τον αγνοείς;

5. Αν του πεις ότι είναι ένας δειλός και τον προσβάλλεις γενικά με «σκληρά» λόγια που ήδη πίστευε για τον ευατό του.Αυτό που το κάνει να «πονάει» ακόμα περισσότερο, είναι  όταν μπορείς να δικαιολογήσεις αυτά τα λόγια με λεπτομέρειες.Γιατί η αλήθεια είναι που «πονάει».

6. Αν τον εκμεταλλευτείς με κάποιο τρόπο.Του πάρεις την περουσία του και φύγεις, τον έχεις μόνο για να σου κάνει χάρες, να σου πληρώνει το νοίκι κ.ά. Αυτό θα τον κάνει να νιώσει σίγουρα προδωμένος και μαλ#κ@ς ταυτόχρονα.Με αποτέλσμα να του «ραγίσεις» την καρδιά.

7. Αν τον συγκρίνεις συνεχώς με τον αδερφό του, τον καλύτερο του φίλο (ή κάποιον με τον οποίο έχει κάποιο x κόμπλεξ και τον θεωρεί καλύτερο του).Αν δεν έχει κάποιο κόμπλεξ, σίγουρα θα του δημιουργήσεις ένα και θα πιστεύει ότι δεν είναι αρκετά καλός για σένα όσο οι άλλοι.

8. Αν τον χωρίσεις χωρίς κανέναν ιδιαίτερο ή σημαντικό λόγο, απλά επειδή ξύπνησες ένα πρωί και είπες «βαρέθηκα».Ό,τι το χειρότερο (πιστεύω) να κάνεις σε κάποιον, γιατί όταν δεν δίνεις ούτε μία εξήγηση στον άλλον για το λόγο που τον «αποχαιρετάς» ..αυτός ο άλλος πιστεύει ότι δε πήρες ποτέ στα σοβαρά αυτήν την σχέση.Με αποτέλεσμα, πάλι, να νιώσει προδωμένος και εξαπατημένος.

9. Τέλος, αν φυσικά τον απατήσεις ή έχεις κάποια παράλληλη σχέση με έναν άλλον άντρα.Είναι κάτι που απλά δε συζητιέται, ξεχνιέται ή συγχωρείται εύκολα από κάποιον.Είναι, επίσης, η μεγαλύτερη προδωσία που θα μπορούσες να του δώσεις και φυσικά που θα μπορούσε να τον πληγώσει.

ΠΗΓΗ:    http://pswnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου