'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Be Her Lover: Οδηγός βελτίωσης στο σεξ !!!!!!!!

Αν δε διαφέρετε από το 99% των ανδρών, δηλαδή θέλετε να έχετε μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι και να μπορείτε να χαρίσετε στη σύντροφό σας τον καλύτερο οργασμό που είχε ποτέ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι υπάρχει τρόπος να αποπλανήσετε την ερωμένη σας και να την κερδίσετε –τουλάχιστον σεξουαλικά- για πάντα. Μπορεί να εκπλαγείτε με τα 3 βήματα, που αποτελούν εγγύηση για κορυφαίο και ανεπανάληπτο σεξ ...

Με τα τρία συγκεκριμένα βήματα θα καταφέρετε να την αποπλανήσετε, να έχετε μεγάλη διάρκεια και να βρείτε το σημείο g της ερωμένης σας. Έτσι ακολουθώντας αυτά τα τρία βήματα θα έχετε τρία σε ένα. Και θα κάνετε ευτυχισμένη τη σύντροφό σας.

Βήμα πρώτο
Προετοιμάστε τη σύντροφό σας διανοητικά για αυτό που θα της προσφέρετε σωματικά

Κανένας άνδρας δε θέλει μια ψυχρή γυναίκα δίπλα του. Μπορείτε να κάνετε πολλά για να …αναθερμάνετε μια γυναίκα αξιοποιώντας τις επικοινωνιακές σας ικανότητες.

Να της δώσετε να καταλάβει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα αντικείμενο του σεξ είναι το βασικότερο κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Αν είστε ειλικρινής σχετικά με αυτό το θέμα και μπορείτε να εκφραστείτε εκείνη θα πάρει το μήνυμά της.

Προσπαθήστε να διεγείρετε τη φαντασία της, ώστε να μπορέσει να ζήσει στην πραγματικότητα αυτό που φαντασιώνεται σεξουαλικά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την αφήγηση σέξι ιστοριών, ζητώντας της να μοιραστεί μαζί σας τις φαντασιώσεις της και μεταφέροντάς της τις δικές σας φαντασιώσεις.

Βήμα δεύτερο
Κάντε τη σύντροφό σας να τρελαθεί με τα δάχτυλα και τη γλώσσα σας


Οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να έχουν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς με τη γλώσσα και τα δάχτυλά σας από ό, τι με το πέος σας. Γιατί; Επειδή έχετε περισσότερη επαφή και επιδεξιότητα με τα δάχτυλα και τη γλώσσα από ό, τι με το μόριό σας.

Δώστε της πολλά φιλιά, αγγίγματα και αγκαλιές. Όταν είναι έτοιμη για περισσότερα, θα σας το δείξει ζητώντας σας αυτό που θέλει, βάζοντας το χέρι σας εκεί που θέλει ή κάνοντάς σας πολύ τολμηρές προτάσεις.

Στη συνέχεια αφιερώστε λίγο χρόνο στα στήθη της. Γαργαλήστε τα, πειράξτε τα, τραβήξτε τα απαλά, γλείψτε τα και πιπιλίστε τα. Πολλές γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μόνο με αγγίγματα στο στήθος τους.

Στη συνέχεια αγγίξτε απαλά την κλειτορίδα της. Να θυμάστε ότι όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο. Κάντε απαλά αγγίγματα, αργά και βασανιστικά, ερεθίστε την και οδηγήστε την σε απανωτούς οργασμούς.

Αφού έχετε πετύχει τον κλειτοριδικό οργασμό, σύρετε τα δάχτυλά σας μέσα της και αναζητήστε το σημείο g. Χρησιμοποιήστε το μεσαίο δάχτυλο και το δείκτη σας και πιέστε τα με σταθερές και συνεπείς κινήσεις.

Λάβετε υπόψη σας ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς συνδυασμούς αγγιγμάτων και οργασμών. Όπως το στήθος και την κλειτορίδα, την κλειτορίδα και το σημείο g και τους τρεις μαζί και ούτω καθεξής. Όσο πιο πολλούς οργασμούς της χαρίσετε, τόσο πιο έντονοι θα είναι.

Θα την κάνετε να χάσει το μυαλό της και να νομίζει ότι είστε ο καλύτερος εραστής του πλανήτη. Μπορείτε να περάσετε 2-8 ώρες σε αυτό το στάδιο και να της δώσει τους καλύτερους οργασμούς που είχε ποτέ!
Βήμα τρίτο
Τώρα που την έχετε τρελάνει, αρχίστε να την αγγίζετε...


με το πέος σας. Παίξτε με το πέος σας και τραβήξτε το έξω. Σπρώξτε μέσα λίγο και πάλι προς τα έξω. Κάντε το αυτό σιγά-σιγά μέχρι να σας ‘’κλείσει’’ κυριολεκτικά μέσα της.

Βεβαιωθείτε ότι πάτε προς τα πάνω σε μια γωνία περίπου 20 μοιρών για να χτυπήσετε την κλειτορίδα της και το σημείο g. Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάρκεια γιατί είστε ήδη εκεί! Την έχετε αποπλανήσει σε σημείο να μην μπορεί να αντισταθεί. Της έχετε χαρίσει τον καλύτερο οργασμό της ζωής της και αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο.

Τώρα φτάστε στην ολοκλήρωση και θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε τους παραπάνω συνδυασμούς και να προσφέρετε στη σύντροφό σας αλλά και στον εαυτό σας ατελείωτη ηδονή… 


ΠΗΓΗ:   http://www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου