'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Βουλγαρία: Η κρίση ‘χτύπησε’ και τις πόρνες !!!!!

Κατά είκοσι λέβα μειώθηκε η παροχή σεξ, στις πόρνες της γειτονικής Βουλγαρίας.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η βουλγαρική εφημερίδα 24 Часа, η μέση τιμή μιας πόρνης που ήταν περί τα 60 λέβα, τώρα έπεσε στα 40 λέβα.
Τα στοιχεία προέρχονται από το βουλγαρικό υπουργείο εσωτερικών και ειδικότερα από το Κέντρο Μελέτης της Δημοκρατίας.
« Η αγορά του σεξ έχει λάβει σημαντικές διαστάσεις στη Βουλγαρία. Το 2009, σχεδόν το 6% των ανδρών παραδέχθηκε ότι έχει χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες παροχής σεξ (πόρνες)» δήλωσε στο βουλγαρικό Κοινοβούλιο, ο επικεφαλής εμπειρογνώμονας του προαναφερόμενου Κέντρου ,Τιχομίρ Μπεζλόφ, ενώ η αίθουσα του Κοινοβουλίου, γέμισε με χαμόγελα και ενθουσιασμό…


Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν ο πρωτογενής τρόπος εξεύρεσης πορνών είναι από κυκλώματα ή από γνωστούς και φίλους.
Το ποσοστό αυτό καταλαμβάνει το 25% των ερωτηθέντων που δήλωσε ότι αναζητά ερωτική σχέση σε ξενοδοχεία της χώρας. Ένα άλλο ποσοστό 13% ‘ψωνίζει’ από τις διαφημίσεις των εφημερίδων ή το διαδίκτυο.
Το ποσοστό που εξυπηρετείται από τους ‘οίκους ανοχής’ είναι μικρό, φθάνει το 5%, ενώ ένα άλλο ποσοστό ανδρών αλιεύει από το δρόμο (11%).


Η μελέτη του βουλγαρικού υπουργείου έδειξε ότι υπάρχει μια μικρή μείωση της αναζήτησης ερωτικού συντρόφου, ωστόσο οι ερευνητές παραδέχονται ότι το ποσοστό των ανδρών που προτιμούν ιέρειες του δρόμου έχουν αυξηθεί κατά 5,9% το τελευταίο έτος.


karfinews
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου