'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Πήγε να σκοτώσει αράχνη και παραλίγο να ανατιναχτεί!!!!

Ένας 28χρονος άνδρας από το Essex υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα όταν προσπάθησε να σκοτώσει μια… αράχνη!
 
Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα του τον παρακάλεσε να σκοτώσει την αράχνη που είχε κρυφτεί πίσω από την τουαλέτα του σπιτιού τους. Επειδή όμως δεν μπορούσε να τη φτάσει αποφάσισε να την εξολοθρεύσει ψεκάζοντας την με ειδικό σπρέι κατά των εντόμων.


Μετά τον ψεκασμό ο άτυχος άνδρας δεν μπορούσε να δει αν είχε σκοτώσει τελικά την αράχνη μιας και είχε καεί το φως του μπάνιου. Αποφάσισε έτσι να χρησιμοποιήσει τον αναπτήρα του για να φωτίσει το χώρο και τότε συνέβη μια τόσο ισχυρή έκρηξη που έριξε τον 28χρονο κάτω ανοίγοντας παράλληλα και την πόρτα του παταριού.

Ευτυχώς ο 28χρονος μετά το περιστατικό δεν έχασε την ψυχραιμία του και πήδηξε αμέσως μέσα στη μπανιέρα ρίχνοντας σε όλο του το σώμα κρύο νερό. Την ίδια στιγμή η γυναίκα του κάλεσε το ασθενοφόρο και την Πυροσβεστική.

Ο νεαρός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο κεφάλι, τα πόδια και στον κορμό του αλλά πήρε εξιτήριο έπειτα από λίγες ώρες.

Ο εκπρόσωπος πάντως της πυροσβεστικής υπηρεσίας δήλωσε: «Δεν είμαστε σίγουροι αν η αράχνη σκοτώθηκε τελικά αλλά όταν φτάσαμε στο σημείο δεν υπήρχε κανένα ίχνος της».



ΠΗΓΗ:  http://taendiaferonta.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου