'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ξέμειναν από ρευστό οι Ταλιμπάν !!!!!!!

Σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών το Αφγανιστάν παρήγαγε πέρσι , 2009, πάνω από 6.900 τόνους όπιο, δηλαδή το 90% της παγκόσμιας παραγωγής.

Οι εξεγερμένοι Ταλιμπάν στο νότιο τμήμα του Αφγανιστάν είναι αντιμέτωποι "με οικονομική κρίση" αφού η συμμαχία των διεθνών δυνάμεων που καθοδηγεί το ΝΑΤΟ, έχει σχεδόν καταστρέψει το επικερδές γι αυτούς εμπόριο του όπιου, δήλωσε σήμερα ένας αμερικανός στρατηγός.

Μετά από τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί οι Ταλιμπάν στα εργαστήρια και τις αποθήκες των ναρκωτικών, τους έχουν απομείνει με τα μισά από τα ρευστά που διέθεταν εδώ και ένα χρόνο, τόνισε ο στρατηγός Ρίτσαρντ Μάιλς που διοικεί τα στρατεύματα της συμμαχίας στην επαρχία Χελμάντ, βασικό σημείο της καλλιέργειας των ναρκωτικών των Ταλιμπάν.


"Εχουμε πληροφορίες που μας δείχνουν καθαρά ότι οι Ταλιμπάν αντιμετωπίζουν οικονομική κρίση , έχουν πρόβλημα ρευστότητας", τόνισε ο στρατηγός Μάιλς σε βιντεοδιάσκεψη από το Αφγανιστάν.


"Θεωρούμε ότι η εξεγερμένοι στην επαρχία Χελμάντ έχουν πλεόν μόνο τα μισά από τα χρήματα που διέθεταν για τις επιχειρήσεις τους σε σχέση με τον περασμένο χρόνο", κατέληξε ο αμερικανός στρατηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου