'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Νότης Σφακιανάκης αναστάτωσε το αεροδρόμιο..!!!

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εξαιτίας του Νότη Σφακιανάκη, που αναστάτωσε τους πάντες όταν αρνήθηκε να βγάλει το καπέλο που φορούσε κατά την διάρκεια ελέγχου!  

Τελικά, ο τραγουδιστής πέταξε μία ημέρα μετά, αφού ελέχθηκε παρουσία αστυνομικών!
Την περασμένη Παρασκευή, ο Νότης πήρε την οικογένειά του και μετέβη στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας προκειμένου να πετάξει για Κρήτη. Όταν ήρθε η ώρα του ελέγχου, αρνήθηκε να βγάλει το καπέλο του με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.
Μάταια η ασφάλεια του αεροδρομίου ζητούσε από τον τραγουδιστή να το βγάλει... Εκείνος αρνούταν πεισματικά και ζητούσε να ελεγχθεί από την αστυνομία και όχι από τους σεκιούριτι!
«Είναι καταπιεστικό! Η κάθε ιδιωτική εταιρεία με τον φόβο της τρομοκρατίας δεν μπορεί να εξευτελίζει την προσωπικότητα του καθενός, από την στιγμή που δεν αισθάνεται τρομοκράτης ούτε φυσικά θέλει να κάνει κανό σε κανέναν», σχολίασαν άνθρωποι από το περιβάλλον του Νότη.
Δύο πτήσεις έχασε ο τραγουδιστής μέχρι να βρεθεί άκρη στο επεισόδιο!
Μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή «Gala» του Star, ο Νότης είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο του αξεσουάρ. «Κι αν το βγάλω τι σε τι θα ωφελήσει;», είχε αναρωτηθεί χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως μόνο η αστυνομία έχει δικαίωμα να ελέγχει τους πολίτες και εφόσον υπάρχει κάποιος λόγος.
Τελικά, η οικογένεια Σφακιανάκη ταξίδεψε το Σάββατο, αφού ο έλεγχος έγινε από αστυνομικούς.



star.gr
http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου