'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ BLOG ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ....

 Ένα κεφάλαιο ολοκληρώθηκε - 

Επ'αόριστο αναστολή λειτουργίας...

 

Πρίν σχεδόν ένα χρόνο ξεκινήσαμε μια προσπάθεια επάνω στην κεντρική ιδέα της δημιουργίας ενός άλλου "Τειρεσία" αντί του τραπεζικού , μέσα απο τον οποίο θα μπορούσε να προαχθεί η δημοσιογραφία των πολιτών.

Μια διαφορετική, δημόσια βάση πληροφοριών στην οποία οι ενεργοί πολίτες θα μπορούν να καταγράφουν ημερολογιακά σε αυτήν τα κακώς κείμενα και κατά συνέπεια να "τιμωρούν" ασκώντας βάσιμη και τεκμηριωμένη κριτική μέσα απο ένα δικό τους μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Η αξία της αποκαλυπτικής ενημέρωσης και της "αποκωδικοποίησης" της είδησης απο το γνωστό τρόπο που τη παρουσιάζουν τα παραδοσιακά ΜΜΕ έχει σαφέστατα κοινωνικό ρόλο και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση σε μια πιο ουσιαστική δημοκρατία....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

alfanea: Ας ελπίσουμε να είναι κάτι το προσωρινό..ένα από τα αξιόλογα blogs  χωρίς αμφιβολία

2 σχόλια:

  1. Ο Τειρεσίας αγαπητέ ήταν επιλογή του και ανέστειλε επ' αόριστο από μόνος του την λειτουργία του μπλοκ για λόγους που εξηγεί ο ίδιος στην ανάρτησή του. Η αναστολή λειτουργίας του γιαννιώτη σου φαίνεται φυσιολογική??? Εσύ που είσαι και καταχωρημένος στα φιλικά του ιστολόγια δεν έτυχε να το δεις??? Δεν έτυχε να διαβάσεις κάτι από τις 31 Αυγούστου στις 3 τα χαράματα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και το διαβασαμε για το blog του Γιαννιώτη , το οποίο και μας λύπησε πραγματικά. Ένα από τα 52 σχόλια απορίας και συμπαράστασης , είναι δικό μας. Όπως και στον Τειρεσία έτσι και στον Γιαννιώτη και σε κάθε αξιόλογο blog , ελπίζουμε πως θα ξαναλειτουργήσουν.Την είδηση του Γιαννιώτη τα ξημερώματα , την διαβάσαμε και από παράλειψη , δεν την αναφέραμε.Δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί τους άλλωστε!! Ας ελπίσουμε πως θα συνεχίσουν ξανα μιας και τους διαβάζαμε καθημερινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή