'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Μία «Αυτοκράτειρα» στα… χωράφια !!!!

Οι αυτοκράτορες δεν είχαν ιδιαίτερα πολλές επαφές με τους υπηκόους, πόσο μάλλον με τους  χωρικούς... Ποτέ μη λες ποτέ, όμως, αφού τα πράγματα αλλάζουν όπως αποδεικνύεται από το ότι κοτζάμ «Αυτοκράτειρα» βρέθηκε στολισμένη με όλη της την μεγαλοπρέπεια να κυλιέται μέσα σε ένα χωράφι με καλαμπόκια!

Δεν πρόκειται για νέα μεξικάνικη σειρά αλλά για πραγματικότητα, με την διαφορά ότι η… «Αυτοκράτειρα Καρολίνα», είναι ένα σμαράγδι 65 καρατίων, που  βρέθηκε σε ένα λάκκο δίπλα από μία φάρμα με καλαμπόκια στην Βόρεια Καρολίνα!

Το σμαράγδι είναι τόσο μεγάλο σε μέγεθος που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τα διαμάντια της αυτοκράτειρας Αικατερίνης της Ρωσίας. Ο ειδικός  ορυκτών Beesley που εξέτασε το πέτρωμα συγκρίνει το μέγεθός και την ποιότητά του μόνο με ένα διαμάντι που κοσμεί μία καρφίτσα της Αικατερίνης.

Το συγκεκριμένο σμαράγδι, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Christies της Νέας Υόρκης, πωλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο για 1,6 εκατομμύρια δολάρια αλλά ο Beesley αποκάλυψε μόλις σήμερα την ιστορία του πολύτιμου πετραδιού.

«Είναι το μεγαλύτερο σμαράγδι που έχει βρεθεί ποτέ στην Βόρεια  Αμερική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Beesley.

Ο Terry Ledford, εξάλου, που είχε την τύχη να συναντήσει την «Αυτοκράτειρα Καρολίνα» δήλωσε: «πριν βρω το σμαράγδι, έψαχνα τρόπους να επιβιώσω, όμως τώρα όταν το πουλήσω θα έχω λιγότερο στρες στην ζωή μου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου