'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Kαι άλλη βράβευση για τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αυτή τη φορά βραβεύεται με το διεθνές βραβείο "FIVE FINGERS" !!!!

Μετά από την ανακοίνωση ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας Γ. Α. Παπανδρέου θα βραβευτεί με το πολιτικό και κοινωνικό βραβείο «Quadriga» , για την κοινωνική του προσφορά, την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της Ελλάδας, μια ακόμα ανακοίνωση βράβευσης του Γιώργου ταράζει τα νερά της πολιτικής επικαιρότητας. 

Πράγματι ο Παπανδρέου μετά από πρόταση διεθνών οικονομικών οίκων θα βραβευθεί με το παγκοσμίου φήμης βραβείο ηθικής υπόστασης και τιμής «five fingers» (θεωρείται ανώτερο και από το βραβείο Νοbel) για την προσφορά του ανδρός στην εξαπάτηση 10 εκατομμυρίων Ελλήνων με την απίστευτη είναι αλήθεια στρατηγική που ακολούθησε ως κυβερνήτης κράτους στην πτώχευση του λαού του προς δόξα των διεθνών τραπεζικών και άλλων οίκων του εξωτερικού. 

Η βράβευση του βραβείο «five fingers» θα γίνει σε ανοικτό στάδιο ώστε οι πολλοί που θα θέλουν να παρακολουθήσουν την τελετή να έχουν και την δυνατότητα συμμετοχής πετώντας άνθη, ντομάτες αυγά καθώς και άλλα ζαρζαβατικά!!

ΠΗΓΗ:   http://online-pressblog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου