'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Στειρώνουν τους ναρκωμανείς με αντάλλαγμα 230€!!!!!

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά τη στείρωση ενός 38χρονου ναρκωμανή...


Μία φιλανθρωπική οργάνωση δίνει 230€ σε εξαρτημένα άτομα προκειμένου να υποστούν στείρωση, ώστε να μην γεννιούνται παιδιά από τοξικομανείς γονείς.


Κι αυτό γιατί γεννιούνται με σοβαρά οργανικά και διανοητικά προβλήματα. Υπολογίζεται μάλιστα πως πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά ζουν με εξαρτημένος γονείς. Είναι δηλαδή από την αρχή καταδικασμένα σε ένα νοσηρό περιβάλλον.

Ο 38χρονος που δέχτηκε να στειρωθεί, αιτιολόγησε την πράξη του λέγοντας πως δεν μπορεί να προσέχει τον εαυτό του, πόσο μάλλον ένα παιδί. 'Ομως οι πολέμιοι αυτής της μεθόδου κάνουν λόγο για σύγχρονο ''Καιάδα'' και πως οι ναρκωμανείς λένε το ναι στη στείρωση για να πάρουν τα 230€ και να εξασφαλίσουν τη δόση τους.


Αν αυτός ο άνθρωπος όμως, κάποια στιγμή, καταφέρει να απεξαρτηθεί και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, τότε τι γίνεται;

http://neamadata.blogspot.com/2010/10/230.html#ixzz12lsH4WVW

1 σχόλιο:

  1. τι ειδους φιλανθρωπικη οργανωση ειναι αυτη;;θα μας τρελανουν;;ειναι φιλανθρωποι αυτοι που αντιπροσωπευουν τετοιες γνωμες και κανουν τετοιες πραξεις;;προστατευεις ετσι το να μη γεννιουνται παιδια απο τιξικομανεις γονεις ή συνεχίζεις το φαινομενο, ανταλασσοντας μολις με 230 ευρω την ικανοτητα να φτιαξει ενας ανθρωπος τη δικη του οικογενεια. τα 230 ευρω συνεχιζουν τη καταδικασμενη και δυστυχισμενη του ζωη, αγοραζοντας τη δοση του, αντι να ην αλλαξουν. πως στερεις ετσι σε ενα ανθρωπο την ευτυχια που μπορει να καταφερει να εχει στην υπολοιπη ζωη του. τα πενιχρα αυτα χρηματα του δινουν ευχαριστηση μονο για 2 φορες (δοση). η πολιτεια θα επρεπε να ενεργοποιησει οργανωμενα και σχεδιασμενα τις επιστημονικες δυναμεις, ψυχολογους, κοινωνιολογους κλπ, για ερευνα αναλυση και την ερμηνεια του φαινομενου, ωστε να ληφθουν θετικα μετρα για την προληψη και καταστολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή