'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

«Αφεντικό» ο ΠΑΣ!!!!

O Παναιτωλικός είχε το 5 στα 5 αλλά στην λίμνη των Ιωαννίνων πνίγηκε! Ο ΠΑΣ Γιάννινα σαρωτικός κέρδισε με 3-0 με πρωταγωνιστή τον Μπακαγιόκο και πάτησε την κορυφή της football league αφήνοντας 2ους τους Αγρινιώτες. 

Στο πρώτο 20λεπτο, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν κάποια μεγάλη φάση. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ΠΑΣ ανέβασε την πίεση του και άρχισε σταδιακά να κλείνει τον Παναιτωλικό στην περιοχή του. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες φάσεις στο 27' όταν σε σουτ του Ντι Βισέντι η μπάλα κόντραρε στον Αναστασιάδη και έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Τζενάμο, και στο 35' με γυριστή κεφαλιά του Ανδράλα που κατέληξε ελάχιστα εκατοστά άουτ. Ενδιάμεσα στο 30', ο Παναιτωλικός είχε την μοναδική μεγάλη φάση στο παιχνίδι, όταν ο Παππάς από κοντά έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο 39' πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από λάθος του Αναστασιάδη, ο Τζάνης μπήκε μόνος μέσα στην περιοχή και με πλασέ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να νικήσει τον Τζενάμο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Νταλακούρας έριξε τον Καούνο αντί του Μπαϊκαρά αλλά ο Παναιτωλικός δεν βελτιώθηκε. Τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου έκαναν εύκολη την ζωή του ΠΑΣ, ο οποίος στο 51' κλείδωσε ουσιαστικά το παιχνίδι, όταν ο εξαιρετικός Ντι Βισέντι έκανε την κάθετη μπαλιά προς τον Μπακαγιόκο και αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία, δεν απειλήθηκαν και έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 79' με δράστη και πάλι τον Μπακαγιόκο. Το 3-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο ΠΑΣ έφτασε στους 16 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Παναιτωλικό που έχασε το απόλυτο.

 
Η βαθμολογία (6 αγώνες)

1. ΠΑΣ 16
2. Παναιτωλικός 15
3. ΟΦΗ 13
4. Θρασύβουλος 11
5. Δόξα Δράμας 10
6. Διαγόρας 10
7. Πανθρακικός 9
8. Ιλιούπολη 9
9. Αγροτικός Αστέρας 8
10. Βέροια 7
11. Πιερικός 7
12. Αναγέννηση Καρδίτσας 7
13. Εθνικός Αστέρας 7
14. Τρίκαλα 6
15. Εθνικός Πειραιώς 5
16. Ιωνικός 5
17. Λεβαδειακός 4
18. Καλλιθέα 4



Από:http://www.gazzetta.gr/

http://kapistri.blogspot.com/2010/10/blog-post_7119.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου