'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Το προφίλ του Ιδανικού Άντρα!!!!!!!

Γυναίκα μόνη ψάχνει. Ψάχνεις κι ας μην είσαι μόνη δηλαδή. Σου δίνουμε το φακό για να ψάξεις τον τέλειο άντρα που κρύβεται στα σκοτάδια της άγνοιάς σου.

Είναι ορφανός

Γιατί ναι μεν μπορεί να έχει μπαμπά τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, but -όπως λένε και στα μέρη μου- Vardis comes with Marianna. Δεν θες.

Σε κάνει να μπλέκεις όμορφα τα –άντα και τα –ήντα

Μοιάζει early σαράντα (τα πρώτα γκρι), στο κρεβάτι είναι σκληρός σαν τριάντα και περπατημένος σαν πενήντα, αλλά πρέπει να σου αφήσει πολλά λεφτά πεθαίνοντας στα εξήντα για να χαρείς τη ζωή με άλλους ιδανικούς άντρες ως τα ενενήντα. Θες.

Ζει και μεγαλουργεί ανάμεσα σαλόνι και λιμάνι

Με την ίδια άνεση που κινείται ένας αλιγάτορας στους βάλτους της Λουϊζιάνα. Ή ο Κούγιας ανάμεσα γυαλί και δικαστήρια. Ή στους βάλτους, δεν ξέρω, μπερδεύτηκα. Δεν είναι να παίζεις με αλιγάτορες που παίζουν τον Ποινικό Κώδικα στα σαγόνια τους.

Γεννάει βαριά μητρικά ένστικτα

Και μάλιστα την ίδια στιγμή που ξεστομίζει με μάτι γλαρωμένο το all time classic «τι σου κάνω μάνα μου», έκφραση εντελώς passé και vulgaire αλλά συγχωρείται, εκείνη την ώρα είναι στο λιμάνι εκτός εαυτού. Θα ήθελα να γράψω «όπως Χιου Γκραντ» αλλά εκτός εαυτού; Νο way.

Η πανοπλία του είναι τρίλιτρη γερμανική

Ή χαμηλοκάβαλη ιταλική, ο κώλος του σκληρός σαν τον Βιν Ντίζελ και οι κοιλιακοί του σαν παβέ στο Παρίσι, φέτες φέτες. Αυτός δεν είναι άντρας, ο Τενεκεδένιος είναι. Μη δίνετε σημασία, αυτοσαρκάζομαι, υπάρχουν ακόμη αληθινοί άντρες που κυκλοφορούν με παλιά 1400ράκια και γυμνάζουν τους γλουτιαίους τους χωμένοι σε τριθέσιους καναπέδες.

Είναι φτυστός ο Alain Delon στην «Πισίνα»

Κι αφήστε κατά μέρους παλιά και σύγχρονα φλωράκια όπως ο Τζουντ Λο κι ο Πάτινσον, συν τοις άλλοις έχει το attitude του Clooney στο Up in the air και στο γκαράζ τα Άπαντα του 007. Με λαμαρίνες, όχι με σάρκα και οστά, εκείνα τα κρεατένια δεν παρκάρουν σε γκαράζ αλλά σε λιμάνι, ως ρυμουλκά που σέβονται την αποστολή τους.

Το ελάχιστο ψυχολογικό όριο ύψους είναι το 1,85 και ο ελάχιστος όγκος τριχών επί κεφαλής ανάλογος ορυζώνα μετά από μουσώνες.

Οτιδήποτε λιγότερο είναι εκούσια λιμοκτονία. Δεν θες. Μόνη αποδεκτή εξαίρεση η αναπλήρωση εκατοστών και τριχοθυλάκων από μηδενικά τραπεζικού λογαριασμού. Θες.

Άντρας βαμμένος δεν είναι άντρας

Μπορεί να είναι παπούτσι, μπορεί να είναι χωλ, μπορεί τοίχος στη Μύκονο (μόνο τοίχος, εντάξει;), μπορεί καγκελόπορτα. Βαψομαλλιάς όχι. Ιδανικό φαλακρό θα βρεις, σπατουλαριστό όχι.

Έχει IQ τερατωδώς τριψήφιο

Τρώει κλήση για υπερβολική ευφυΐα αλλά δεν κάνει επίδειξη σε αυτοκινητόδρομο, προτιμά τα ζιγκ-ζαγκ πάνω από το Μονακό ή ανάμεσα Santander και San Sebastian. Οι έξυπνοι άντρες στα στροφιλίκια της ζωής φαίνονται, όχι στις ευθείες της (ναι, κι εσύ είσαι η Αston Martin του, εντάξει, το εμπεδώσαμε..)

Είναι παντρεμένος ή gay

Αυτό είναι παγκόσμια σταθερά, όλοι οι καλοί είναι παντρεμένοι ή gay. Το άλλοθι όσων ανοργασμικών τους ξινίζει ο ένας και τους βρωμάει ο άλλος, σαν την παγκόσμια σιωνιστική συνωμοσία είναι αυτό, ρίξε μια ματιά στους παντρεμένους και τους gay τριγύρω και ανακουφίσου που έγινες κι εσύ μια mythbuster.

Σε κάνει και γελάς

Όχι όπως ο Σεφερλής. Ούτε όπως ο Γούντι Άλλεν. Κάτι ενδιάμεσο, πιο γήινο, λιγότερο υπερβατικό, περισσότερο αυθόρμητο, πιο επιδερμικά εγκεφαλικό ή εγκεφαλικά επιδερμικό. Απόλυτα σαφής, ε ;

Αν βρεις άντρα που τα έχει όλα αυτά (κι ακόμη περισσότερα), ή έστω τα μισά, μην τον εμπιστεύεσαι. Ιδανικός Άντρας δεν υπάρχει, μόνο e-δανεικός. Κι αν υπάρχει είναι σακάτης. Και τον λένε Gregory House…για τους φίλους House. Θέλω. 



http://www.men24.gr/html/ent/694/ent.105694.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου