'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ζευγάρι Πακιστανών απαγωγέων στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.!!!!

Ε
πί δέκα ημέρες κρατήθηκε όμηρος στα χέρια μιας εξαμελούς συμμορίας ομοεθνών του, ένας 22χρονος Πακιστανός που έπεσε θύμα απαγωγής στον σιδηροδρομικό σταθμό της Κομοτηνής!  

Οι δράστες τον μετέφεραν σε διάφορα κρησφύγετα ώσπου να τον φυλακίσουν σε ένα σπίτι στην Οινόη Βοιωτίας, με «δεσμοφύλακες» ένα ζευγάρι συμπατριωτών τους! 

Η απαγωγή έγινε το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου, όταν τρία από τα μέλη της συμμορίας απήγαγαν τον ομοεθνή τους από τον σιδηροδρομικό σταθμό Κομοτηνής, τον έβαλαν δια της βίας σε ένα αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στην Ξάνθη, όπου τον κράτησαν φυλακισμένο επί τρεις ημέρες σε ένα διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει ώσπου να πείσουν τηλεφωνικά τους συγγενείς του στο Πακιστάν να τους δώσουν ως λύτρα 4.500 ευρώ! 

Στις 9 Οκτωβρίου, οι απαγωγείς μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους το θύμα σε άλλο σπίτι στην περιοχή της Οινόης, όπου και τον παρέδωσαν για φρούρηση σε έναν 39χρονο άνδρα και μία 29χρονη γυναίκα από το Πακιστάν... 

Όταν, τελικά, πήραν τα λύτρα την περασμένη Παρασκευή, τον άφησαν ελεύθερο. Όμως, εκείνος πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν το ζευγάρι και το οδήγησαν στον εισαγγελέα. 

Οι τέσσερις ομοεθνείς τους που εμπλέκονται στην απαγωγή αναζητούνται και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και εκβίαση. 

http://dete.gr/news.php?article_id=9494

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου