'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Διχάζει το ντοκιμαντέρ..!!!

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζει τη φανταστική απαγωγή του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος υπηρέτησε στο Αφγανιστάν. Επιστολή από τον επικεφαλής των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων για ματαίωση της μετάδοσης.

Ο επικεφαλής των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων έστειλε μία επιστολή στο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 καλώντας το να μην μεταδώσει ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με την φανταστική απαγωγή του πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στο Αφγανιστάν.

Σε αυτή την 90λεπτη ταινία με τίτλο "Η Απαγωγή του πρίγκιπα Χάρι", που έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί την Πέμπτη, ο νεότερος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνας και τρίτος στη σειρά διαδοχής της βασίλισσας Ελισάβετ Β', πιάνεται αιχμάλωτος μετά τη συντριβή ενός ελικοπτέρου στο νότιο Αφγανιστάν.

Ο πρίγκιπας Χάρι πράγματι υπηρέτησε στις βρετανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν το 2008 και έγινε το πρώτο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή μετά το θείο του πρίγκιπα Άντριου.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζοκ Στίραπ (επικεφαλής της αεροπορίας) έστειλε μία επιστολή στον διευθυντή του Channel 4", δήλωσε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας. "Πρόκειται για μία προσωπική επιστολή και θα ήταν ανάρμοστο να την σχολιάσουμε".

Ο Στίραπ φαίνεται ότι έστειλε την επιστολή επειδή θεώρησε ότι οι δημιουργοί του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ έδειξαν έλλειψη σεβασμού προς τα στρατεύματα που υπηρετούν στο Αφγανιστάν και τις οικογένειές τους, σύμφωνα με μία πηγή από το υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με αναφορές στο ντοκιμαντέρ περιέχεται μία σκηνή όπου ο ηθοποιός που υποδύεται τον πρίγκιπα Χάρι εμφανίζεται σε προπαγανδιστικό μήνυμα της αλ Κάιντα και των Ταλιμπάν, ενώ περιλαμβάνει συνεντεύξεις από ανθρώπους που έπεσαν θύματα απαγωγής και αναλυτές πληροφοριών.

Μία εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου σχολίασε πάντως ότι: "Είναι νόμιμο για ένα ντοκιμαντέρ να ερευνήσει τους κινδύνους που διατρέχει ο πρίγκιπας Χάρι ως υψηλής σημασίας στόχος και να προσπαθήσει να καταλάβει την πλήρη φύση των κινδύνων που αντιμετωπίζει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας σε έναν μοντέρνο πόλεμο, αλλά και τις πολιτικές συνέπειες μίας τέτοιου είδους απαγωγής".

http://news247.gr/kosmos/news/thn_pempth_h_apagwgh_toy_prigkipa.588749.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου