'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο μία ολόκληρη μέρα!!!!

Η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ τον έκανε να ξεχάσει το παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο, όχι για λίγα λεπτά, αλλά για μια ολόκληρη μέρα.
Ο λόγος για έναν πατέρα από τις ΗΠΑ, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε κατάσταση μέθης. Εξαιτίας λοιπόν της κατάστασής του ξέχασε να αναφέρει στους αστυνομικούς την ύπαρξη του 3χρονου γιου του. 

Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού, όταν η μητέρα του δήλωσε πως δεν ξέρει που βρίσκεται ο γιος της. Ο μικρός Ντίλον Καριχέιρα κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν τον εντόπισαν στην Πασαντίνα, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σημείο όπου είχε συλληφθεί ο πατέρας του το βράδυ του Σαββάτου. 

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Βρέθηκε στο καθισματάκι του, κοιμισμένος και σε καλή φυσική κατάσταση, αν λάβουμε υπόψη την περιπέτειά του». 

Ο πατέρας παραμένει στη φυλακή αφού δεν έχει καταβάλει ακόμη την εγγύηση, ύψους 100.000 δολαρίων, που του ορίστηκε ενώ το αγοράκι ανατέθηκε στην κοινωνική πρόνοια μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου