'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

850.000 δολάρια για ένα… φιλί!!!!

Η Κρίστι Φρέιζερ –Κέρκ, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον γενικό διευθυντή της μεγάλης αλυσίδας αυστραλιανών καταστημάτων (David Jones), στην οποία εργαζόταν. 

Και όπως είναι φυσικό, η υπάλληλος είπε να πάρει το αίμα της πίσω, ζητώντας από τον ερωτύλο διευθυντή 37 εκατομμύρια δολάρια, για το φιλί που εκείνος αποπειράθηκε, αλλά δεν έδωσε ποτέ.


Τελικά, η γυναίκα αποφάσισε να… «συμβιβαστεί» με 850.000 δολάρια, αφού η υπόθεση «έκλεισε» με εξώδικο διακανονισμό. Ωστόσο, η Κέρκ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι έλαβε 850.000 δολάρια.300.000 δολάρια θα πάνε στους δικηγόρους, αλλά ούτε σεντ δεν θα δοθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως αρχικά διεμήνυαν οι δικηγόροι της υπόθεσης. Από το ποσό αυτό, τα


Αν και η εταιρία David Jones είχε προσφέρει εξαρχής το ποσό των 850.000 δολαρίων στην Κέρκ, εκείνη το είχε αρνηθεί αφού προφανώς είχε βάλει πλώρη για τα 37 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας!  

Μάλιστα, το μεγαλύτερο ποσοστό το πλήρωσε η εταιρία και όχι ο γενικός διευθυντής Μαρκ Μακίνες που παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή μετά τις κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης, και τη μήνυση που κατέθεσε δημόσια εναντίον του η Κέρκ.


Το σίγουρο είναι πάντως, πως μετά τη δημοσιότητα που πήρε η όλη υπόθεση σε συνδυασμό με τα 850.000 αυστραλιανά δολάρια που καταβλήθηκαν, πολλές εταιρίες θα λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο.

http://www.star.gr/perierga/64877

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου