'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

«Χρυσή» κλοπή στη Σόφια!!!!

Περισσότερα από 320 κιλά χρυσού, 20 κιλά ασήμι και 1 κιλό πλατίνα έκαναν φτερά από αποθήκη τελωνείου του αεροδρομίου της Σόφιας. Πρόκειται για ποσότητες που η Βουλγαρική Αστυνομία κατάφερε να κατασχέσει τον Αύγουστο του 2010.

«Δυστυχώς, για κάποιο λόγο, το αυτόματο σύστημα ασφάλειας δεν λειτούργησε, διότι ήταν κλειστό. Οι συνάδελφοί μας βρίσκονται στο σημείο και ξεκίνησαν την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας στη δημόσια τηλεόραση.


Στις εγκαταστάσεις του τελωνείου στον τερματικό σταθμό 1 του αεροδρομίου της Σόφιας, συνήθως, αποθηκεύονται κατασχεμένα αγαθά που είχαν κλαπεί και είδη λαθρεμπορίου, όπως τσιγάρα και είδη τεχνολογικού εξοπλισμού.


Οι διαρρήκτες βρήκαν τον τρόπο να εισέλθουν στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις και, αφού τρύπησαν έναν τοίχο, στη συνέχεια εντόπισαν τα πολύτιμα μέταλλα. Μετά σκόρπισαν στον χώρο αλκοόλ, προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους.


Ο χρυσός, το ασήμι και η πλατίνα που εκλάπησαν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τη Βουλγαρική Αστυνομία τον Αύγουστο, στη διάρκεια της επιχείρησης πάταξης της εγκληματικής ομάδας The Founders. 


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=185563&cid=5 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου