'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Εμ, Γιώργο μου, ήθελες τα κι έπαθες τα!!!!

Ο κολλητός του George και συμβουλάτορας του, οικονομολόγος νομπελίστας Νουριέλ Ρουμπινι, έδωσε συνέντευξη σε διεθνές πρακτορείο ειδήσεων και είπε το αυτονόητο: Ότι με το παραμικρό σοκ (είτε απ έξω είτε από μέσα) θα υπάρξει εκτροχιασμός των στόχων του μνημονίου. Κοινώς το όλο εγχείρημα κρέμεται από μια κλωστή.

Πανικός στην κυβέρνηση. Δεν μπορείς George μου να ελέγχεις τι λένε οι έξω. Ούτε πρόκειται να σου κάνουν τη χάρη να χρεωθούν τις εξελίξεις επειδή είναι φιλαράκια από τα παλιά (Νταβός).

Διερωτόμαστε πόσο θα κρατήσει η συγκάλυψη της κατάρρευσης της πραγματικής οικονομίας. Κάτι μου λέει ότι ένας - ένας θα βγάζει την ουρά του απέξω. Γιαυτό και στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο η πρωθυπουργάρα μας, διεμήνυσε «τα κεφάλια μέσα» γιατί με την παραμικρή λάθος δήλωση -είπε- θα ανεβούν τα σπρεντ. Δηλαδή, η πτώση τους (που πανηγυρίστηκε δεόντως απο το ΠΑΣΟΚ) δεν οφείλεται στην επιτυχημένη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης;;; Έλα, δεν το πιστεύω!

ΥΓ: τρώμε χοντρό ξύλο απο την Γιούροστατ που ανακαλύπτει συνεχώς νέες τρύπες στα στοιχεία. Και όχι δεν αφορούν μόνο τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ. Αφορούν και "κινήσεις" (για να το πούμε κομψά) που έγιναν από τον Οκτώβριο και μετά...
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου