'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Κληρονόμησαν από τους γονείς τους τεράστια περιουσία αλλά κατέληξαν στα δικαστήρια..!!

Μήλο της έριδος για δύο αδέλφια Κυπρίων στο Λονδίνο η τεράστια διαθήκη των γονιών τους.

  Ο αδερφός αμφισβητεί την τελευταία διαθήκη της μητέρας του υποστηρίζοντας ότι την επηρέασε η αδερφή του και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Ζεύγος Κυπρίων μεταναστών στο Λονδίνο, δουλεύοντας σκληρά άφησε πίσω του περιουσία 4. 5 εκατομμυρίων στερλινών. Ο Γιώργος και η Σμαράγδα Σίγκελλος, όμως, ποτέ δε θα μπορούσαν να φανταστούν ότι μετά θάνατον η διαθήκη που θα άφηναν στα παιδιά τους Χριστόφορο και Γαβριέλα θα τους έκαναν να τρέχουν στα δικαστήρια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ντέιλι Τέλεγκραφ, οι Γιώργος και Σμαράγδα πέθαναν με διαφορά μερικών μηνών το 2008.


Ο γιος, Χριστόφορος προσέβαλε τη διαθήκη της μητέρας του θεωρώντας ότι ο λόγος που την άλλαξε λίγο πριν πεθάνει ήταν για να ευνοήσει την κόρη της, δηλαδή την αδερφή του. Υποστήριξε μάλιστα στο δικαστήριο, ότι η αδελφή του έπεισε τη μητέρα τους να αλλάξει τη διαθήκη της διότι ο ίδιος νυμφεύτηκε μια κοπέλα, την οποία δεν ήθελαν και υιοθέτησαν και ένα αγοράκι. 


Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η Σμαράγδα, η μητέρα δηλαδή, είχε σώας τα φρένας όταν άλλαζε τη διαθήκη της, άρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Το επιχείρημα της Γαβριέλλας ήταν ότι ο αδερφός της Χριστόφορος είχε απομακρυνθεί από την οικογένεια για περισσότερα από 20 χρόνια, από τότε δηλαδή που νυμφεύτηκε.

Η δίκη θα συνεχιστεί, καθώς ο Χριστόφορος έχει προσβάλει τη διαθήκη της μητέρας του με την περιουσία της οικογένειας και στην Κύπρο. 


http://filoksenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου