'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Αγωγές σε κίνημα "Δεν πληρώνω"

Αντεπίθεση στο κίνημα "Δεν πληρώνω" ξεκίνησαν οι εταιρίες εκμετάλλευσης των διοδίων με αγωγές σε 25 οδηγούς που αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια. Με τη σειρά τους τα μέλη του κινήματος ανοίγουν τρία διόδια την Κυριακή

Σε τριπλό άνοιγμα διοδίων και την ελεύθερη διέλευση οχημάτων προχωρούν οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω» που το πρωί της Κυριακής ξεκινούν κινητοποίηση διαμαρτυρίας μετά από την μήνυση της κατασκευαστικής εταιρίας σε 25 οδηγούς που αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια για να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας Οδού.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου οι Επιτροπές ενάντια της ακρίβειας σηκώνουν τις μπάρες στις Αφίδνες από τις 9.30 έως τις 10 το πρωί, στον κόμβο της Μεταμόρφωσης, στην έξοδο της Αττικής Οδού από τις 10.15 έως τις 10.40 το πρωί και στα διόδια της Ελευσίνας από τις 11.00 έως τις 13.00 το μεσημέρι.

Ωστόσο, και σήμερα Σάββατο 2 Οκτωβρίου οι Επιτροπές θα βρίσκονται στα διόδια του Ρίου και από τις 11 το πρωί θα επιτρέπουν την ελεύθερη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί στο Νοσοκομείο του Ρίου, για όσους κατοίκους της περιοχής θα θελήσουν να συμμετάσχουν στο κίνημα.

Παράλληλα, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς και τα μέλη των κινημάτων κατά της ακρίβειας καλούν όλη την Πιερία να παραστεί στο πλευρό των επιτροπών και να συμμετάσχει ενεργά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

«Οι Επιτροπές Αγώνα ξεκίνησαν να πραγματοποιούν τοπικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων κατά των διοδίων αλλά και τις μεθόδους επέκτασης του αγώνα κατά της ιδιωτικοποίησης κοινωνικών και συλλογικών αγαθών, καθώς και της καταστροφής του περιβάλλοντος», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στην ηλεκτρονική σελίδα της επιτροπής, ενώ σημειώνεται ότι «θα ακολουθήσουν και άλλες και θα κατατείνουν σε μιά πανελλαδική συνδιάσκεψη στο άμεσο μέλλον. Η ημερομηνία θα καθοριστεί από τους συμμετέχοντες, μέσα από τις ανοιχτές και δημοκρατικές συνελεύσεις».


http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου