'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η πιο παχύσαρκη έφηβη στην Βρετανία Ήταν 216 κιλά, έχασε τα μισά και τα ξαναπήρε!!!!

Η έφηβη Georgia Davis είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Βρετανία όταν μέσα σε λίγους μήνες είχε καταφέρει να χάσει το μισό της βάρος.

Η 17χρονη κοπέλα που είναι αυτή τη στιγμή η πιο παχύσαρκη έφηβη της Βρετανίας πριν από 16 μήνες είχε πάει σε ειδικό κέντρο αδυνατίσματος στη Νότια Καρολίνα.

Διατροφολόγοι, γυμναστές και ψυχολόγοι ανέλαβαν την 17χρονη και μέσα σε 16 μήνες το νεαρό κορίτσι κατάφερε να χάσει πάνω από 100 κιλά. Όπως λένε οι γιατροί της τηρούσε πιστά το διαιτολόγιό της και περπατούσε καθημερινά κάνοντας 10.000 βήματα.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού η 17χρονη αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμά της επιστρέφοντας στην οικογένειά της λόγω του θανάτου του πατέρα της. Παρόλο που είχε λάβει οδηγίες για να συνεχίσει τη δίαιτά της δεν τα κατάφερε.

Όπως η ίδια λέει επέστρεψε στις παλιές βλαβερές της συνήθειες λόγω κακής ψυχολογίας. Άρχισε να τρώσει μόνο junk food, σταμάτησε να περπατάει. Για περισσότερο από έξι μήνες η Georgia κατανάλωνε καθημερινά: 3 μπολ από ζαχαρώδη δημητριακά, λουκάνικα, 6 σακουλάκια τσιπς, σάντουιτς, κέικ σοκολάτας, 21 μπισκότα, έτοιμα γεύματα, τηγανητά φαγητά από fast food, τυριά και 1 λίτρο κόκα κόλα. Με αυτό τον τρόπο η νεαρή κοπέλα έπαιρνε σχεδόν 20 κιλά το μήνα.

Τώρα η κατάστασή της έχει ξεφύγει και κινδυνεύει η ζωή της αφού πάσχει από διαβήτη τύπου 2 και οι γιατροί λένε πως αν επειγόντως δεν ξαναχάσει τα κιλά θα πεθάνει πριν τα 20.


Η Georgia Davis, από το Aberdare στο νότιο Wales τώρα ζυγίζει 216 κιλά. Η ίδια λέει ότι φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπίσει την κατάστασή της


H Georgia με δική της πρωτοβουλία είχε εμφανιστεί στο αμερικάνικο σόου «Good Morning America» το 2009 όταν είχε χάσει 110 κιλά, τα οποία δυστυχώς δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο!


Η Georgia ήταν τόσο ενθουσιασμένη με τον άθλο που είχε καταφέρει που μοιραζε την ιστορία της στα κανάλια





protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου