'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Zύγιζε 2,5 κιλά το παγιδευμένο πακέτο προς Berlusconi!!!

Δυόμισι κιλά ζύγιζε, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το παγιδευμένο πακέτο με παραλήπτη τον Ιταλό πρωθυπουργό το οποίο εντοπίσθηκε σε... εμπορική πτήση που είχε απογειωθεί, χθες βράδυ, από την Αθήνα με προορισμό το Παρίσι.

Πρόκειται για ένα ελληνικό βιβλίο, ανάμεσα στις σελίδες του οποίου, είχε τοποθετηθεί εκρηκτικό.

Το αεροσκάφος, πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μπολόνια, όπου οι πυροτεχνουργοί, λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα εντόπισαν το συγκεκριμένο πακέτο. Ενώ προσπαθούσαν να το εξουδετερώσουν, ανεφλέγη και η ιταλική αστυνομία εξετάζει ό,τι περισώθηκε από το μηχανισμό.

Στο περιτύλιγμά του, το πακέτο έγραφε "προς την ιταλική προεδρία της κυβέρνησης, μέγαρο Παλάτσο Κίτζι, Ρώμη".

Οπως αναφέρει η εφημερίδα "Ρεπούμπλικα", "πρόκειται για εκρηκτικό πακέτο παρόμοιο με εκείνο που είχε σταλεί, τον Δεκέμβριο του 2003, στο σπίτι του τότε πρωθυπουργού της Ιταλίας, Ρομάνο Πρόντι. Μια τεχνική που φέρεται να σχετίζεται με το διεθνές αναρχικό δίκτυο".

Σύμφωνα με τον σχολιαστή της εφημερίδας "Κοριέρε Ντέλα Σέρα", Αντόνιο Φεράρι, "το φαινόμενο των παγιδευμένων με εκρηκτικά πακέτων, αλλάζει την καθημερινή ζωή της Ελλάδας και κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα, αν η σειρά αυτών των ``επικίνδυνων αποστολών`` έχει ολοκληρωθεί". 


http://sarotiko.blogspot.com/2010/11/z-25-berlusconi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου