'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ελληνικό το "Παπανικολής"

Για τη Νορβηγική Θάλασσα αναχωρεί απόψε το "Παπανικολής" έτσι ώστε το προσωπικό του, συνεπικουρούμενο από κλιμάκιο Γερμανών ειδικών, να εξοικειωθεί με το υποβρύχιο.  



Το μεσημέρι στα Ναυπηγεία του Κίελου, το σκάφος παραλήφθηκε από το...
Πολεμικό Ναυτικό με την ύψωση της ελληνικής σημαίας. 


Στην τελετή παρέστησαν ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης και ο πρέσβης της Ελλάδας στη Γερμανία Δημήτρης Ράλλης καθώς και ο πρόεδρος της γερμανικής εταιρείας HDW Andreas Burmester. "Τέλος καλό, όλα καλά" ήταν το πνεύμα της ομιλίας του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού που αναφέρθηκε στις αναγκαίες αναβαθμίσεις στις οποίες υποβλήθηκε το υποβρύχιο προκειμένου να παραληφθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Οι 41 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί που αποτελούν το πλήρωμα του υποβρυχίου εκπαιδεύτηκαν εν όρμω επί 30 ημέρες, δηλαδή έλαβαν την απαραίτητη θεωρητική εκπαίδευση. 

Το ταξίδι στη Νορβηγική Θάλασσα αποτελεί την πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού, την εξάσκηση εν πλω, και θα διαρκέσει 20 ημέρες. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, το υποβρύχιο «Παπανικολής» θα αναχωρήσει για την Ελλάδα. Εν τω μεταξύ, σε ανακοινώσεις θα προβεί αύριο για το μέλλον των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ο νέος ιδιοκτήτης τους, πρόεδρος της Abu Dhabi Mar Ισκαντάρ Σάφα. 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι δηλώσεις του για το μακροπρόθεσμο επιχειρηματικό πλάνο των Ναυπηγείων και για τη διαχείριση των 1300  εργαζομένων.

Πηγή
http://miva-rate.blogspot.com/2010/11/blog-post_03.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου