'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Μετά την αναδιάρθρωση του χρέους, έρχονται απολύσεις στο Δημόσιο!!!

Η ιρλανδική κυβέρνηση θα κόψει θέσεις εργασίας στο Δημόσιο! Ε, συνδυάστε αυτά τα δεδομένα για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας...

Η Ιρλανδική κυβέρνηση, λοιπόν, θα

ανακοινώσει ένα πρόγραμμα περικοπής θέσεων εργασίας στο δημόσιο τομέα, ως μέρος του σχεδίου της για να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα στο 3% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος μέχρι το 2014,  όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Brian Lenihan, στο πρακτορείο Dow Jones Newswires.

Βέβαια, δεν μας ενημερώνει ο κ. υπουργός για το πόσο αίμα θα χυθεί (σ.σ. πόσες θέσεις στο Δημόσιο θα ομφαλο-κοπούν), για να δούμε πόσοι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι από τους 770.000 προσφάτως απογραφέντες μπορεί να πάρουν το δρόμο που χαράσσει η Ιρλανδία! Με απλά λόγια, να χάσουν τη δουλειά τους όχι με μετατάξεις, αλλά με κατάργηση της οργανικής θέσης που κατέχουν

Κι όλα αυτά όταν η Ιρλανδία έχει  δημοσιονομικό έλλειμμα της τάξης  του 32% του ΑΕΠ  για φέτος κι εμείς στη Ψωροκώσταινα λίγο λιγότερο από το μισό του 32%, μετά την αναθεώρηση από τη Eurostat  βεβαίως- βεβαίως!!!!

Το 2011 λέγεται ότι οι σημερινοί 770.000 δημόσιοι υπάλληλοι μπορεί να είναι κάτω από 600 - 650.000 αν ληφθεί υπόψη ότι θα αποχωρήσουν μαζικά στη σύνταξη όσοι μπορούν και έχουν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Από τους εναπομείναντες, μια περικοπή - κατάργηση της θέσης τους κατά 20%, σημαίνει 120 - 130.000 εργαζόμενους. Δηλαδή, με μια αφαίρεση από τους 600 - 650.000, το Δημόσιο θα μείνει με  480.000 έως 520.000 εργαζόμενους.

Πολλοί είναι;;;; Θα φανεί…

Γιατί άμα πειραματισθείς επιτυχώς την πρώτη φορά… τη δεύτερη είναι όλα πιο εύκολα.

Εκεί να δούμε τιμές και δόξες στη Πλατεία Κλαυθμώνος, για όσους γνωρίζουν από πού πήρε το όνομά της η Πλατεία!!!


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου