'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τα πρόσωπα που θα χτυπούσαν

Συγκεκριμένα πρόσωπα είχαν στοχοποιήσει τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς από τις πρεσβείες που ταχυδρόμησαν τα δέματα. Τα ονόματα των στόχων και ποιοί φέρονταν να έχουν αποστείλει τα πακέτα.



Είχαν μελετήσει προσεκτικά τους στόχους τους στις πρεσβείες που επρόκειτο να πλήξουν και τα πρόσωπα τα οποία θα παραλάμβαναν τα δέματα βόμβες και θα τραυματίζονταν από τις εκρήξεις, τα μέλη της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, όπως προκύπτει από τον τρόπο που οργάνωσαν τις επιθέσεις.

Συγκεκριμένα, σε κάθε φάκελο που έστειλαν με ιδιωτικές ταχυδρομικές εταιρίες οι δράστες είχαν επιλέξει συγκεκριμένα ονόματα από το προσωπικό της κάθε πρεσβείας έτσι ώστε να είναι σίγουροι πως το δέμα θα φθάσει στον προορισμό του.
Στο δέμα που εστάλη στην πρεσβεία της Βουλγαρίας, φερόμενος ως αποστολέας ήταν ο Παναγιώτης Κούτσικος από την εταιρία προμήθειας ιατρικού εξοπλισμού η Ergo Medical Supply με διεύθυνση την οδό Τατοϊου στη Μεταμόρφωση και παραλήπτης ο πρέσβης Αντρέϊ Καρασλαβόφ.

Στην πρεσβεία της Ρωσίας δεν στάθηκε δυνατό να ταυτοποιηθεί το όνομα του αποστολέα καθώς το δέμα εξερράγη και από ένα τμήμα ετικέτας προκύπτει το όνομα Βλαντιμίρ Σκιικοισβίλι.
Στην πρεσβεία της Γερμανίας, αποστολέας εφέρετο πως ήταν η Ελένη Ζέρβα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Μετάφρασης/Λογοτεχνία και Επιστήμες του Ανθρώπου. Ως παραλήπτης αναγραφόταν το όνομα Δρ.Ρόλαντ Βέγκενερ. Ωστόσο είτε το πρόσωπο αυτό δεν βρισκόταν στην πρεσβεία είτε ήταν εντελώς άγνωστο, καθώς το δέμα επεστράφη στην εταιρία Γενική Ταχυδρομική στο Παγκράτι, όπου οι υπάλληλοι το έκριναν ύποπτο και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στην πρεσβεία της Ελβετίας εφέρετο ως αποστολέας η Μαίρη Τσατσόμιρου Παναγιωτόπουλος του Polis Net New Media Agency που είχε διεύθυνση την οδό Ομήρου 20 στο Χαλάνδρι και παραλήπτης ήταν ο Λορέντζο Ανμπεργκ, μέλος του προσωπικού.

Τέλος για την πρεσβεία της Χιλής, το δέμα βόμβα εφέρετο να έχει αποστολέα το Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ και παραλήπτης ήταν η Κάρμεν Πατρίτσια Ιβάνεζ Σότο μέλος του προσωπικού.

Τέλος, τα δύο δέματα βόμβες που βρέθηκαν στον εμπορευματικό σταθμό του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος είχαν παραλήπτες το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και την Europol και θα μεταφέρονταν αεροπορικώς, με κίνδυνο η έκρηξη να γίνει στον αέρα.

http://news247.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή