'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τώρα κλέβουν λάδι, πετσέτες, ποτήρια... και που είσαι ακόμα! !!!!

Η οικονομική κρίση συμπαρασύρει και τους κλέφτες...
Από τα μετρητά και τα κοσμήματα, τώρα φτάσαμε στο λάδι, τα τρόφιμα και τις πετσέτες...


Αυτό δείχνει ότι τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα και επικίνδυνα.

Και λέμε επικίνδυνα γιατί διαφορετικό πράγμα είναι να κλέβεις με στόχο τα μετρητά, τα κοσμήματα ή μια ηλεκτρονική συσκευή και άλλο είναι να κλέβεις τρόφιμα, κουζινικά και ρούχα. Από τη φτώχεια θα περάσουμε στην εξαθλίωση.
Αφορμή για τα παραπάνω στάθηκαν δυο κλοπές στην περιοχή μας, για τις οποίες ενημερωθήκαμε, ενώ υπάρχουν και άλλες πολλές περιπτώσεις, που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Στη Μενδενίτσα Φθιώτιδας μπήκαν κλέφτες σε ένα σπίτι, από το οποίο έλειπε ο ιδιοκτήτης και αφού πήραν από την αποθήκη 1 γεννήτρια, 3 αλυσοπρίονα και 1 χορτοκοπτικό, στη συνέχεια αφαίρεσαν από το σπίτι ποτήρια, άλλα κουζινικά και 2 μπιτόνια λάδι.
Πριν από λίγες μέρες στη Λαμία, στο Παγκράτι, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν σπίτι και πήραν όλα τα τρόφιμα από το ψυγείο, πετσέτες και σεντόνια, ένα δοχείο πετρέλαιο και το μηχανάκι από την αυλή του σπιτιού.
Σε άλλες εποχές θα είχαν πάρει μόνο το μηχανάκι!

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και είναι γεγονός ότι ο κόσμος αισθάνεται ανασφάλεια και κυρίως στην περιφέρεια, όπου δεν υπάρχει παρουσία της αστυνομίας και πολλοί ηλικιωμένοι ζουν μόνοι τους...


http://www.lamiareport.gr/index.php 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου