'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πρώην στέλεχος υπουργείου εξαπατούσε υποσχόμενη διορισμούς!!!!

Συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος και συγκεκριμένα πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας είναι η «γυναίκα αράχνη» που φέρεται να εξαπάτησε -σύμφωνα 



με την εφημερίδα «Πατρίς»- 62χρονο άνδρα από το Ηράκλειο λέγοντάς του ότι θα μεσολαβήσει να προσληφθεί η κόρη του στην πρεσβεία της χώρας μας στο Λονδίνο!

Ο 62χρονος είχε γνωρίσει τυχαία με τη σύζυγό του τη γυναίκα-αράχνη στο αεροδρόμιο του Λονδίνου κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Το ζεύγος ανέφερε στη γυναίκα ότι σπουδάζει εκεί η κόρη τους και εκείνη προσφέρθηκε να τους βοηθήσει να προσληφθεί στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο.

Αφού επικοινώνησαν αρκετές φορές και ξεκίνησαν να αναπτύσσουν και κοινωνικές σχέσεις, η γυναίκα τους ενημέρωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι θα γινόταν η συνέντευξη για δύο κενές θέσεις στην πρεσβεία και τους κάλεσε να καταθέσουν σε λογαριασμό της 300 λίρες για έξοδα.

Στις 10 Σεπτεμβρίου η κόρη του 62χρονου άνδρα πήγε στην πρεσβεία αλλά της είπαν ότι δεν υφίσταται κάποιος διαγωνισμός. «Τηλεφώνησα στη συγκεκριμένη κυρία και μου είπε ότι βρισκόταν στο Υπουργείο Εξωτερικών και πως θα επικοινωνήσουμε αργότερα. Καταλάβαμε ότι μας είχε εξαπατήσει κι έτσι πήγαμε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου» σημείωσε ο 62χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του 62χρονου, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η γυναίκα αυτή εργαζόταν στο παρελθόν στο δημόσιο, στο ΥΕΝ και έχει συνταξιοδοτηθεί. Ο ίδιος θεωρεί ότι η γυναίκα αυτή έχει εξαπατήσει πολύ κόσμο. «Διαπίστωσα ότι στον τραπεζικό της λογαριασμό είχε άλλες δύο καταθέσεις την ίδια περίοδο. Η πρώτη ήταν ύψους 1200 ευρώ και η δεύτερη 1500 ευρώ, τα οποία χρήματα εισέπραξε την ίδια ημέρα με τα δικά μας. Πιστεύω ότι έχει κοροϊδέψει αρκετούς αλλά δεν το ανέφεραν ποτέ στις Αρχές» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα «φαντομάς» όπως διαπιστώθηκε κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, η ταυτότητά της ωστόσο έχει εκδοθεί από αστυνομική Αρχή στον Πειραιά.


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου