'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ!

Είναι πράγματι καταπληκτικό να ανακαλύπτεις οτι αυτοί που σε κυβερνούν έχουν διατελέσει στελέχη ή έχουν παραστεί σε συνέδρια κλειστών λεσχών, τεκτονικών στοών και "φιλανθρωπικών" συλλόγων όπως οι Ρόταρυ, πριν φθάσουν να είναι κορυφαία στελέχη κυβερνητικών κομμάτων.


Ολες αυτές οι Διεθνείς οργανώσεις προωθούν την Παγκοσμιοποίηση και διατηρούν ένα δήθεν φιλανθρωπικό προσωπείο.

Τρανό παράδειγμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής που όπως βλέπουμε στην φωτογραφία απο το site του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής ήταν Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής το 2001-2002.


Λέμε "δήθεν" ανθρωπιστές γιατί μόνο σαν ανθρωπιστής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο κ. Πεταλωτής και όλη η κυβέρνηση απο τη στιγμή που οδηγούν τους Ελληνες στην απόλυτη εξαθλίωση.

Ισως βέβαια τα μαθήματα που τους έκαναν τα "περιούσια" μυαλά των Ρόταρυ (σ.σ: έχουμε πληροφορίες για πολλά κατα τόπους στελέχη ροταριανών ομίλων που είναι "περιούσιοι" και με την πρώτη ευκαιρία θα τα δημοσιεύσουμε) να μην έπιασαν τόπο και να μην οδήγησαν στο να γίνει ο Πεταλωτής αγνός "ανθρωπιστής"....

Η παρακάτω εικόνα είναι απο την ιστοσελίδα του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας, στην οποία διαβάζουμε οτι ο Βοηθός διοικητή του "ΡΟΤΑΡΥ 2481" (Διεθνές Ρόταρυ) είναι ο κ. Σούσης Ζαχαρίας.


Ο οποίος όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα απο το site του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου είναι και Γενικός Γραμματέας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Κέρκυρας....


Την κορυφαία αυτή σύμπτωση συμπληρώνει η θέση του Ζαχαρία στο Δ.Σ. του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου.

Ολως τυχαίως τέτοιου είδους οργανώσεις έχουν σε κορυφαία πόστα τους, Εβραίους. Μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι οι Εβραίοι είναι πολύ έξυπνοι και ικανοί. Για αυτό και οι Διεθνείς Τραπεζίτες Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερ, Λαζάρ κτλ είναι όλοι Εβραίοι στην καταγωγή.

Οι Ρόταρυ παρουσιάζονται σαν μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ φιλανθρωπική οργάνωση που απαρτίζεται απο ικανούς επιχειρηματικά κυρίως ανθρώπους.

Απο αναγνωστη

panos palaskas

http://katohika.blogspot.com/2010/11/blog-post_9722.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου