'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η οικογένεια του καπετάν Τσάκου θρηνεί για τη Μαρία...

Η οικογένεια του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου θρηνεί για τον ξαφνικό θάνατο της κόρης του Μαρίας Τσάκου, ενώ συγκλονισμένη είναι και όλη η εφοπλιστική οικογένεια.

Την αναγγελία θανάτου της άτυχης Μαρίας Τσάκου ανάρτησε χθες το επίσημο site του ιδρύματος, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια των εργαζομένων στην οικογένειά του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου.

«Με βαθειά οδύνη και πόνο ψυχής σάς πληροφορούμε ότι η πρόεδρος του ιδρύματος “Μαρία Τσάκου”, η λατρευτή μας Μαρία, έφυγε αιφνίδια και αναπάντεχα από κοντά μας από ανακοπή καρδιάς στη Νέα Υόρκη στις 29 Οκτωβρίου 2010.

»Στον πατέρα Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, στη μητέρα ιατρό Ειρήνη Σαρόγλου-Τσάκου, στον αδελφό Νίκο και σύζυγο Σίλια και σε όλη την συντετριμμένη οικογένεια, εκφράζουμε ολόψυχα τα θερμότατα συλλυπητήριά μας».

Σήμερα φθάνει η σορός της Μαρίας Τσάκου από τη Νέα Υόρκη στον Πειραιά. Αύριο, Τετάρτη, θα διαβαστεί τρισάγιο και την Πέμπτη θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία στον ναό του Τιμίου Σταυρού στη Ράχη Καρδαμύλων. Δίπλα στον ναό είναι το κοιμητήριο.

Εκεί βρίσκεται και ο οικογενειακός τάφος. Η τοπική κοινωνία των Καρδαμύλων -ό,τι πιο πολύ αγάπησε η Μαρία Τσάκου- είναι συντετριμμένη. «Εδώ είναι βαρύ το κλίμα. Η Μαρία Τσάκου ήταν ένας τόσο ζωντανός άνθρωπος, που μέχρι χθες ήταν κοντά μας και έφυγε τόσο πρόωρα. Ηταν ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό στην καρδαμυλίτικη κοινωνία. Είχε πάντα έναν καλό λόγο να πει σε όλους.

Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο μέχρι να συνέλθουμε από το σοκ», είπε χθες στην «Espresso» ο δήμαρχος Καρδαμύλων Χίου Ευάγγελος Μελιτζάνης.

Την Παρασκευή -εκτάκτως- θα συνέλθει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδαμύλων, προφανώς, προκειμένου να πάρει αποφάσεις για να δώσει το όνομα της εκλιπούσης σε έναν δρόμο ή σε μια πλατεία ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της.

Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος κατέρρευσε ψυχολογικά και δεν άντεξε να πετάξει στη Νέα Υόρκη για να συνοδεύσει τη σορό της θυγατέρας του. Το θλιβερό αυτό καθήκον επωμίστηκε ο αδελφός της, Νίκος, ο οποίος και τη βρήκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο δωμάτιο μεγάλου ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, όπου είχε μεταβεί για δουλειές του Ομίλου Τσάκου.



espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου