'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ηλεία: Ρινγκ το δικαστήριο Αμαλιάδας - Άγριο ξύλο στους διαδρόμους!!!

Πατέρας γρονθοκόπησε τον οδηγό που σκότωσε το παιδί του (βίντεο με τα επεισόδια)...

Όλα έγινε το πρωί της Δευτέρας (01-11-2010) στο δικαστήριο Αμαλιάδας. 




Σύμφωνα με την iliapress.gr, o πατέρας του 8χρονου παιδιού επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον κατηγορούμενο. Στη συνέχεια το δικαστήριο μετετράπη σε 'ρινγκ'. Για περίπου δέκα λεπτά, συγγενείς και δικηγόροι είχαν γίνει... μαλλιά κουβάρια. Το ξύλο σταμάτησε και τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση της αστυνομίας!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 14 Φεβρουαρίου 2007, ο μικρός Γιώργος βρισκόταν σε δρόμο κοντά στο σπίτι του στο Μεσολόγγι, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος. Ο πατέρας του 8χρονου παιδιού, υποστηρίζει πως ο οδηγός χτύπησε το παιδί του μετά από προκλητική οδήγηση που έκανε με το αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να προκαλέσει τον ίδιο.

Μάλιστα στις αναφορές που έχει κάνει (μέχρι και στο γραφείο του πρωθυπουργού) υποστηρίζει πως ο οδηγός χτύπησε το παιδί, το παρέσυρε αλλά δεν σταμάτησε. Προσπάθησε να διαφύγει διαπιστώνοντας ότι γύρω δεν υπήρχαν μάρτυρες και τότε το ξαναχτύπησε!

Ο πατέρας μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου αλλά ήταν αργά. Μάλιστα δεν κατάφεραν καν να κάνουν δωρεά οργάνων, αν και οι γονείς είχαν δώσει την συγκατάθεσή τους. Από την άλλη πλευρά ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως το παιδί «πετάχτηκε» ξαφνικά στο δρόμο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αργά το απόγευμα, το δικαστήριο έβγαλε απόφαση. Σύμφωνα με αυτή, η αρχική κατηγορία, από πρόθεση, μετατράπηκε σε αμέλεια και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών. Έκανε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου