'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στον Πάγκαλο!!!

Στήριξη Βενιζέλου στους στρατιωτικούς τους οποίους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος είχε χαρακτηρίσει "αντιπαραγωγικούς". Η θέση της κυβέρνησης, είπε, εκφράζεται δια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.



Με θεσμικό «άδειασμα» του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος έστειλε μήνυμα στήριξης προς τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, σε μια προσπάθεια κατευνασμού της έντονης δυσφορίας που έχουν προκαλέσει στους κόλπους του στρατεύματος οι πρόσφατες δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου.
Ο κ.Πάγκαλος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε χαρακτηρίσει τους στρατιωτικούς ως «το πλέον αντιπαραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας».
Εκ διαμέτρου διαφορετική άποψη εξέφρασε ο κ. Βενιζέλος ο οποίος μάλιστα υπερτόνισε ότι η κυβερνητική πολιτική στον χώρο των ενόπλων δυνάμεων εκφράζεται δια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.
«Η κυβέρνηση τιμά, σέβεται και υποστηρίζει όλα τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Τους στέλνω χαιρετισμό αναγνώρισης και υποστήριξης. Ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος και αναγνωρίζει το εθνικό έργο που επιτελούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

http://news247.gr

1 σχόλιο:

  1. γιατι ανεχομαστε ακομα αυτο το φριχτο συνοθυλλευμα της κωμικοτραγικης δηθεν κυβερνησης του ιου παπανδρεου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή