'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Έρχεται το πρώτο reality με παιδιά στο Mega;

Αν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία είναι έγκυρες, τότε πολύ σύντομα θα απολαύσουμε στη μικρή μας οθόνη το πρώτο reality με παιδιά στην ελληνική τηλεόραση και μία νέα (αλλά όχι απαραίτητα καλύτερη) εποχή ξεκινάει, Πρόκειται για τη junior εκδοχή του ...
 
ριάλιτι μαγειρικής Master Chef, την οποία το Mega σκέφτεται να εντάξει στο πρόγραμμά του από Γενάρη.  


Η επιτυχία και τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης του Master Chef στη ζώνη του prime eleven έβαλαν σε σκέψεις τους ιθύνοντες του Μεγάλου Κανλιού, που φαίνεται ότι είδαν με καλό μάτι το Master Chef Junior, που ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από έναν μήνα στη βρετανική τηλεόραση.

Ήδη για το project βρίσκονται σε συζητήσεις οι τρεις chefs του reality, Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος και Γιάννης Λουκάκος, ενώ κρούση έχει γίνει (ή θα γίνει) πιθανότατα και στην Ευγενία Μανωλίδου για την παρουσίαση.

Η αλήθεια είναι ότι το Master Chef πρόκειται για ένα light reality - ουσιαστικά ένα talent show μαγειρικής - και ελπίζουμε η παιδική του εκδοχή να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην μαγειρική και όχι στις... κόντρες των παικτών. 

Αλλά η παιδική ψυχοσύνθεση σε συνάρτηση με τη δημοσιότητα και τις κάμερες είναι ένα θέμα εξαιρετικά ευαίσθητο, που καλό είναι να το προσέξουν ιδιαίτερα στο Mega. 

Εάν το Master Chef junior γίνει πραγματικότητα, τότε κανείς δεν ξέρει τι εξέλιξη θα έχει αυτό το είδος reality και τι... ακρότητες μπορεί να δούμε στο μέλλον! Νέα εποχή, νέα ήθη... και φυσικά κάθε πέρσι και καλύτερα!

Πηγή
http://miva-rate.blogspot.com/2010/11/reality-mega.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου