'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Στρίπερ ετών 14: To ανήλικο πρόσωπο της Βρετανικής νύχτας...

Eπειτα  από 12 ποτήρια βότκας είχε απωθήσει τα πάντα από τη μνήμη της.  

Έμενε γυμνή και ένας συλλογικός βρυχηθμός κάλυπτε το κλαμπ. 

Η 14χρονη έμοιαζε μακιγιαρισμένη στα πρόθυρα των 20. 

Ο δημοσιογράφος της «Sun»...
θα ανακάλυπτε μερικές ώρες μετά ότι ήταν μόλις 14ων… Ο καλύτερος τρόπος για να μετανιώνεις είναι να ξεχνάς και έπειτα από 12 ποτήρια βότκας είχε απωθήσει τα πάντα από τη μνήμη της. Το προκλητικό της γέλιο χανόταν ανάμεσα στα μπιτ στο στριπ κλαμπ«Shadow Lounge». δρωμένοι μεσήλικες εξερευνούσαν τα καλυμμένα από μαύρες κάλτσες πόδια της ενώ ξεσπούσαν σε άγρια ξεφωνητά.

Το αγγελικό της πρόσωπο στηριζόταν σε ένα διαβολικό κορμί ενώ ισορροπούσε στα τακούνια της που ξεπερνούσαν τους 12 πόντους. Έμενε γυμνή και ένας συλλογικός βρυχηθμός κάλυπτε το κλαμπ. Άντρες με ένστικτο της αγέλης εποφθαλμιούσαν το θήραμα τους.

Ένας 50αρης με ένα ξεπλυμένο τζιν και ένα λευκό t –shirt την έπιασε από την μέση και της χαμογέλασε. «20 λίρες» διάβασε στα χείλη της, λίγο πριν χαθούν σε ένα δωμάτιο. Δεν πέρασαν περισσότερα από 10 λεπτά πριν ο 50αρης επανέλθει στο τραπέζι των φίλων του και αρχίσει να περιγράφει το τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες. Τα χαμόγελα και τα σκουντήγματα ήταν συνεχή, ενώ η μελαχρινή κοπέλα έπαιρνε και πάλι θέση ανάμεσα στα τραπέζια των θαμώνων.

«Είναι μόλις η δεύτερη νύχτα μου εδώ» είπε σε ένα μεθυσμένο μεσουράνημα της ενώ ισχυριζόταν σε έναν πελάτη ότι είναι 18 χρονών. Ήταν ο ίδιος πελάτης που πριν από μια ώρα και λιγότερα ποτήρια βότκας επέμενε ότι είναι 19. Ο δημοσιογράφος της «Sun» θα ανακάλυπτε μερικές ώρες μετά ότι ήταν μόλις 14 ετών...

Οι 80 λίρες της απόλαυσης

Η υπόθεση της ανήλικης χορεύτριας στο κλαμπ «Shadow Lounge» κυριάρχησε στην ειδησεογραφία της Γηραιάς Αλβιόνας της προηγούμενες ημέρες. Η κατάσταση που επικρατεί στο νησί ήταν λογικό επακόλουθο, έπειτα από τον νόμο του 2005 που εξομοίωνε τα στριπ κλαμπς με τα καφέ, τα μπαρ, τα κλαμπ και τα μαγαζιά που καραόκε

Την τελευταία τετραετία τα στριπ κλαμπς έχουν ξεφυτρώσει σε όλη την βρετανική επικράτεια, με αποτέλεσμα να αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση κοριτσιών σαν την 14χρονη που βρέθηκε στο επίκεντρο του κυκλώνα στην Βρετανία. Οι ιδιοκτήτες αυτών των κλαμπ δεν ελέγχουν καν την ταυτότητα των εργαζομένων τους, αρκούμενοι σε μια ψεύτικη ταυτότητα που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αποκτηθεί.

Η 14χρονη έμοιαζε μακιγιαρισμένη στα πρόθυρα των 20 και αυτό έφτανε στον Χέσους Ροδρίγεζ Κάσας. Τον γεννημένο στην Ισπανία ιδιοκτήτη του κλαμπ που προσπαθούσε με περισσή αφέλεια να υποστηρίξει ότι η 14χρονη τον έπεισε ότι είναι ενήλικη.

«Μου έδειξε μια ταυτότητα όπου φαινόταν ότι ήταν 18. Δεν ήταν πολύ καλή και κάτι υποψιάστηκα, οπότε την επόμενη ημέρα της ζήτησα να μου φέρει την πραγματική. Από τότε σταμάτησε. Έμεινε μόλις για δυο ημέρες στο μαγαζί» λέει ο Κάσας.

Στο κλαμπ του ιδιοκτήτη του «Shadow Lounge» οι κοπέλες χρεώνουν συνήθως με 15 λίρες για έναν απλό χορό. Όμως όπως αποκάλυψε στον δημοσιογράφο της “Sun” η 14χρονη με 80 λίρες θα μπορούσε να απολαύσει ένα VIP χορό. Η περιέργεια εξάφτηκε αλλά η 14χρονη καλά δασκαλεμένη ισχυρίστηκε ότι θα μάθει τι περιλαμβάνει μονάχα αν δοκιμάσει.

Στην αναζήτηση της χαμένης αθωότητας

Τον περασμένο μήνα μια πρώην χορεύτρια αποκάλυπτε στους «Τάιμς» του Λονδίνου όσα φαντάζεται κανείς ότι συμβαίνουν σε ανάλογα στριπ κλαμπ. «Εργάζονται πολλά κορίτσια που είναι ανήλικα και αναγκάζονται να κάνουν σεξ με πελάτες για να πληρωθούν από τα αφεντικά». Η πρώην χορεύτρια αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα της, φοβούμενη ότι θα τιμωρηθεί από τα κυκλώματα που ελέγχουν τα συγκεκριμένα κλαμπ στην Αγγλία.

Ανάλογο τρόμο έχει πλέον και η μητέρα της 14χρονης, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις νυχτερινές… δουλειές της κόρης της. «Μου είπε ότι θα κοιμόταν σε μια φίλη της» ήχησε σαν φθαρμένη η δικαιολογία για ένα κορίτσι που από τα 13 της εργαζόταν τα Σαββατοκύριακα σε εστιατόρια εν γνώσει της οικογένειας της.

Το σχολείο είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα, μιας και όπως ανακάλυψε η αστυνομία η μικρή κοπέλα είχε πλησιάσει και άλλους ιδιοκτήτες στριπ κλαμπ για να εργαστεί, πριν βρεθεί στο «Shadows Lounge».

Το κίνητρο να βγάλει αρκετά χρήματα από μικρή ηλικία ήταν ακατανίκητο. Τώρα η 14χρονη επέστρεψε στο καταφύγιο της υπόληψης της και βρίσκεται υπό έναν αυστηρό οικογενειακό κλοιό. Ενδεχομένως να κάνει τον κύκλο και κάτω από τις αναμνήσεις και τους καπνούς όλης της ζωής να ξαναβρεί την παιδική της αθωότητα.



men24.gr 

-troktikaras-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου