'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Υπεράνω υποψίας το 4ο πρόσωπο στη δολοφονία Ζουγανέλη...!!!!

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση δολοφονίας του Μυκονιάτη επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου, έφερε η απολογία του ενός εκ των τριών κατηγορουμένων για το στυγερό έγκλημα ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Σύρου.

Στην απολογία του, ο 27χρονος Πολωνός (ο μόνος από τους τρεις δράστες που έχει εκδοθεί) αποκάλυψε την εμπλοκή και τετάρτου προσώπου στην υπόθεση. Κατά πληροφορίες της zougla.gr, πρόκειται για πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, με το οποίο οι δράστες είχαν συναντηθεί στην Αθήνα λίγο πριν από τη δολοφονική «εξόρμησή» τους στο «νησί των Ανέμων».

«Βρήκαν τα κλοπιμαία, εκδίδονται οι άλλοι δύο»

Η παρουσία του 27χρονου άνδρα ενώπιον της ανακρίτριας, όμως, έβγαλε και άλλες σημαντικές «ειδήσεις», καθώς αποκάλυψε τα σημεία στα οποία οι δράστες ξεφορτώθηκαν μέρος του «θησαυρού» που αφαίρεσαν από το σπίτι του επιχειρηματία. Όπως είπε, τα αντικείμενα είχαν «πεταχτεί»» σε διάφορα σημεία του φράγματος στην τοποθεσία Άνω Μερά της Μυκόνου.


Μάλιστα, λίγη ώρα μετά τη χθεσινή απολογία του, δύτες του λιμενικού σώματος (κατόπιν εντολής της ανακρίτριας) οργάνωσαν επιχείρηση και ανέσυραν τα κλοπιμαία, τα οποία πλέον ερευνώνται.


Εν τω μεταξύ, όπως επεσήμανε στη zougla.gr ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Ζουγανέλη, κ. Αλέξης Κούγιας, σήμερα από το Εφετείο Κρακοβίας αποφασίστηκε η έκδοση των άλλων δύο Πολωνών κατηγορουμένων (της χορεύτριας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον επιχειρηματία, και του συνεργού της) στην Ελλάδα.


Επίσης, τόνισε ο ποινικολόγος, από την ανάκριση προέκυψε ότι αμέσως μετά τη διάπραξη της δολοφονίας και της ληστείας οι κατηγορούμενοι αγόρασαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα στην περιοχή Ταρνόφ στη Νότια Πολωνία.


«Το δικηγορικό μας γραφείο, σε συνεργασία με Πολωνό δικηγόρο, προσπαθεί να ανακαλύψει πού βρίσκονται, ώστε να προβούμε στις δέουσες ενέργειες και να δεσμεύσουμε τα περιουσιακά στοιχεία, ώστε να μην τα πουλήσουν» κατέληξε ο κ. Κούγιας.





http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου