'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ιταλοί αναρχικοί ευθύνονται για τα ύποπτα δέματα

Ο ιταλός υφυπουργός εσωτερικών υποστηρίζει ότι η Ελλάδα δεν έχει σχέση!
 
Ο ιταλός υφυπουργός εσωτερικών, Αλφρέντο Μαντοβάνο, αναφερόμενος στα... δύο εκρηκτικά πακέτα που προκάλεσαν τον τραυματισμό δύο υπαλλήλων της ελβετικής και της χιλιανής πρεσβείας σήμερα στη Ρώμη, διαφοροποιήθηκε μερικώς από τις δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα ο υπουργός εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι.

«Τα δυο εκρηκτικά πακέτα είναι πολύ πιθανόν να εστάλησαν από το εσωτερικό της χώρας, από την Ιταλία. Η συγκεκριμένη τεχνική των εκρηκτικών πακέτων και φακέλων σχετίζεται άμεσα με τον αναρχικό χώρο» δήλωσε ο Μαντοβάνο.

Ο Ιταλός υφυπουργός εσωτερικών πρόσθεσε δε ότι υπάρχει μία σειρά Ιταλικών αναρχικών οργανώσεων που διατηρούν σχέσεις με Έλληνες, αλλά πιστεύει ότι δε μπορεί να υποστηριχθεί ότι η αποστολή των πακέτων έγινε από την ελληνική επικράτεια.


Ο Αλφρέντο Μαντοβάνο πρόσθεσε ότι έχουν υιοθετηθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τόσο για τις ξένες πρεσβείες στην Ιταλία όσο και για πολλές ιταλικές διπλωματικές αντιπροσωπείες στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο υπουργός εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι είχε κάνει αναφορά σε «πολλές αναλογίες με αποστολές εκρηκτικών πακέτων που είχαν γίνει στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβρη».


newsbeast
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου