'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Η κρίση «χτύπησε» και το παγκάρι...!!!!

Εμφανή είναι τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης στα έσοδα των ναών τoυ Νομού Μαγνησίας, όπου, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, παρατηρείται μείωση της τάξεως του 20-25%.

Οι ανάγκες των ναών της μητροπολιτικής περιφέρειας αυξάνονται παράλληλα διαρκώς, επακόλουθο της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει αρκετούς συμπολίτες, κάνοντας αισθητή την παρουσία της στην πώληση κεριών ή στη δισκοφορία, η οποία εμφανίζει, όπως προαναφέρθηκε, αισθητή μείωση.


Τα παραπάνω επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, μιλώντας χθες στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. με αφορμή την εορταστική περίοδο, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι «καλύπτονται τα έξοδα και οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των ενοριών» παρά την αισθητή μείωση των εσόδων από το παγκάρι.


Παράλληλα, όμως, ο κ. Ιγνάτιος ανέφερε ότι είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου στο κοινωνικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και ενδεικτικό ως προς αυτό είναι το γεγονός ότι μέχρι στιγμής υπάρχει θετική ανταπόκριση στον έρανο της αγάπης, που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη τη μητροπολιτική περιφέρεια.


Πηγή: taxydromos.gr
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου