'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Απόπειρα "εξόντωσης" των αστυνομικών ....!!!!

Αυτό κι αν είναι χριστουγεννιάτικος μποναμάς!!!

<<Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Είναι σε όλους μας γνωστή η νοοτροπία των διοικούντων το Σώμα. 

Αρκετοί από μας έχουμε επανειλημμένα υποστεί τις συνέπειες της «νοοτροπίας» αυτής. 

Μέρες χαράς αυτές, θεωρητικά τουλάχιστον, μέρες γιορτινές, μέρες Χριστουγέννων. Σαν τα πυροτεχνήματα της αλλαγής του Χρόνου, έσκασε η νέα πρόταση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για τροποποίηση του Κώδικα μεταθέσεων!!! Και με ένα πάρα πολύ ωραίο περιτύλιγμα…

…Προς άρση των παρουσιαζόμενων σήμερα αδικιών και περαιτέρω βελτίωση των διατάξεων..  Πάρα πολύ ωραία.
Για να δούμε όμως τι περιλαμβάνει το κείμενο-πρόταση, και τι επιχειρεί να «βελτιώσει». Τα δύο σημαντικότερα σημεία του είναι :
Α) Στο άρθρο 12 του Π.Δ. 100/2003 προστίθεται παράγραφος 9 ως εξής :
«9.  Αστυνομικοί που μετατίθενται για λόγους πειθαρχίας, δεν επιτρέπεται με αίτησή τους να μετατεθούν εκ νέου σε υπηρεσίες της περιοχής από την οποία μετατέθηκαν πριν την παρέλευση 10ετίας ανεξάρτητα εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 17, με εξαίρεση τις περιπτώσεις των εδαφίων ι΄, ιστ΄, και κα΄του ιδίου άρθρου.
Β) …αίτηση αμοιβαίας μετάθεσης (επιτρέπεται) εφόσον οι ενδιαφερόμενοι ανήκουν στην περιοχή μετάθεσης του τόπου συμφερόντων τους και έχουν συμπληρώσει πέντε (5) έτη πραγματικής υπηρεσίας και δεν υπερβαίνουν τα είκοσι (20) έτη συνολικής πραγματικής υπηρεσίας…. Επίσης, δεν γίνεται δεκτή η αίτηση για αμοιβαία μετάθεση των νεο-εξερχομένων των Σχολών και νεο-προαχθέντων Αρχιφυλάκων πριν την παρέλευση τριετίας….
Αυτό κι αν είναι χριστουγεννιάτικος μποναμάς!!!
Συναδέφισσες, Συνάδελφοι,
Αν αυτός δεν είναι λόγος δυναμικών κινητοποιήσεων και αντιδράσεων, τι άλλο θα μπορούσε να ήταν; Ο κόμπος έχει ξεπεράσει το χτένι. Αν επιτρέψουμε να «περάσει» κάτι τέτοιο, έχουμε όλοι υπογράψει την οικογενειακή και επαγγελματική μας ΕΞΟΝΤΩΣΗ. Πρέπει να είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα και με δυναμισμό να αντισταθούμε στην όποια ενέργεια επιχειρηθεί. Η όποια αντίδραση όμως θα πρέπει εκτός από δυναμική να είναι και ΕΓΚΑΙΡΗ. Δεν υπάρχει χώρος, αλλά ούτε χρόνος πλέον, για στημένες διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις για το θεαθήναι στην λογική των «συναλλαγών», των ισορροπιών ή των δηλώσεων υποταγής στα γνωστά κέντρα. Απ’ αυτά είμαστε όλοι μας χορτάτοι και με μιά πάρα πολύ πικρή γεύση στο στόμα….>>

ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ        ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΙΑ     ΚΑΚΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ.

http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου