'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Πούλησαν χασίς- «μαϊμού» σε… αστυνομικό!!!!!

( Άραγε τους συνέλαβαν για τα ναρκωτικά ή… για την κοροϊδία?)

Παρίσταναν τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών έξι νεαροί Αλβανοί μεταξύ των οποίων... μια ανήλικη κοπέλα, αλλά την «πάτησαν» από έναν αστυνομικό που… παρίστανε τον υποψήφιο αγοραστή, τον οποίο μάλιστα προσπάθησαν να ξεγελάσουν πουλώντας του χασίς… «μαϊμού»!

Οι έξη νεαροί ηλικίας από 19 έως 24 χρόνων και η 17χρονη φίλη τους είχαν διαδώσει ότι διέθεταν ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και αναζητούσαν αγοραστή. Η πληροφορία έφτασε στα αυτιά της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και ένας αστυνομικός υποδύθηκε τον ενδιαφερόμενο… Οι δήθεν έμποροι ναρκωτικών ζήτησαν 7.000 ευρώ και έκλεισαν ραντεβού στην περιοχή Πευκάκια.


Όταν οι τρεις από τους αλλοδαπούς που εμφανίστηκαν πήραν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια τους, επενέβησαν οι αστυνομικοί για να τους συλλάβουν. 


Εκείνοι προέβαλαν αντίσταση και επιχείρησαν να διαφύγουν, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν. Και τότε αποκαλύφθηκε ότι, εκτός από διακινητές ναρκωτικών, ήταν και… κομπιναδόροι αφού τα τέσσερα δέματα που παρέδωσαν στον «πελάτη» δεν περιείχαν παρά 50 γραμμάρια χασίς! 

Το υπόλοιπο περιεχόμενο ήταν μικρά πλαστικά μπουκάλια νερού που κάλυπτε η μικρή αυτή ποσότητα! Στο σπίτι του 19χρονου «εγκέφαλου» της συμμορίας κατασχέθηκαν άλλα 50 γραμμάρια ναρκωτικού.
 
*** Στο Ζυγό της Καβάλας, συνελήφθη ένας 38χρονος Έλληνας με 700 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, έφερε στο φως άλλες τρεις νάιλον συσκευασίες με «φούντα» βάρους δύο κιλών και 750 γραμμαρίων.


Newsbeast.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου