'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Η πανκ εκδοχή της Gisele!!!

Ανατρεπτική για τον οίκο Balenciaga.

Αυτό το κορίτσι ότι και να κάνει το κάνει με τον πιο σέξι και ιδανικό τρόπο.

Έχει περπατήσει σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου, έχει ποζάρει για τους πιο διάσημους φωτογράφους και έχει γίνει εξώφυλλο σε όλα τα περιοδικά μόδας.

Αυτή τη φορά η ανεπανάληπτη Gisele επέστρεψε για δεύτερη φορά στον οίκο Balenciaga. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου η Βραζιλιάνα καλλονή έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στην πασαρέλα του οίκου στο Παρίσι.

Η νέα φωτογράφηση για την κολεξιόν άνοιξη/ καλοκαίρι 2011 δεν θυμίζει την Gisele του Christian Dior, του Versace και της Victoria's Secret αλλά κάτι πιο επαναστατικό και ανατρεπτικό.

Οι εντυπωσιακές, προκλητικές φωτογραφίες του Steven Meisel που θα κυκλοφορήσουν στα περιοδικά τον Φεβρουάριο, ενσαρκώνουν το αγορίστικο και punk πνεύμα της τελευταίας συλλογής του Nicolas Ghesquière και χαρακτηρίζονται από τα έντονα, «ζωντανά» χρώματα με ασπρόμαυρες λήψεις, vintage ύφους.

Ο κορυφαίος φωτογράφος Mario Testino χαρακτήρισε την Gisele το κορυφαίο μοντέλο του κόσμου αν και όπως είπε όταν πρωτοεμφανίστηκε περιοδικά της έβρισκαν ένα σωρό ελαττώματα, αλλά μετά άλλαξαν γνώμη και έγινε η αγαπημένη τους.





Η Gisele που έγινε μαμά πριν από ένα χρόνο κατάφερε να καταπλήξει τα πλήθη με τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα του Balenciaga και δεν αποκλείεται τα επόμενα χρόνια να είναι το βασικό πρόσωπο στις καμπάνιες του οίκου.

Η ίδια η Gisele λίγο μετά την γέννηση του γιου της Benzamin είχε πει: «Μου αρέσει που έγινε μαμά Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να συνδυάζω καριέρα και μητρότητα. 

Θέλω χρόνο για να προσαρμοστώ αλλά ο γιος μου είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί». Πάντως εμείς ψηφίζουμε την Gisele που όλοι αγαπήσαμε. Την κλασική αυτή της Victoria's Secret!


 
 
http://rc-cafe.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου