'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Ταφόπλακα στους Μεσογειακούς Αγώνες....

Σ
ε σύσκεψη που θα γίνει στο υπουργείο Πολιτισμού στις 5 Ιανουαρίου θα μπει σύμφωνα με πληροφορίες η οριστική ταφόπλακα για τα Μεσογειακά Χωριά στο Βόλο και τη Λάρισα, ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων του 2013.


Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές στη σύσκεψη αυτή θα μετέχουν οι υπουργοί Πολιτισμού και Οικονομικών Π. Γερουλάνος, ενώ θα κληθούν να συμμετάσχουν ο Πρόεδρος και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων κ.κ.Γ. Κολέτσος και Φανή Κουτρουμπά, οι Δήμαρχοι Βόλου και Λάρισας και ο νέος αιρετός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, όπως δημοσιεύει ο Ταχυδρόμος. 

Στη σύσκεψη αυτή σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα δύο κυβερνητικά στελέχη θα ανακοινώσουν στους φορείς του Βόλου και της Λάρισας ότι για λόγους που έχουν να κάνουν με τη δημοσιονομική κρίση της χώρας τα Μεσογειακά Χωριά δεν θα κατασκευαστούν. 

Στην ίδια σύσκεψη οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι κ.κ. Γερουλάνος και Παπακωνσταντίνου θα δώσουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί να κινηθεί η Οργανωτική Επιτροπή, η οποία το διήμερο 14 και 15 Ιανουαρίου θα μεταβεί στο Παρίσι, προκειμένου να ανακοινώσει στους εκπροσώπους της αθλητικής οικογένειας της Μεσογείου την οριστική απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης και παράλληλα να εκθέσει στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) τις εναλλακτικές προτάσεις - λύσεις για τη φιλοξενία των αθλητών και των συνοδών των αθλητικών αποστολών των χωρών - μελών της Μεσογείου που πρόκειται να λάβουν μέρος στου ΧVII Μεσογειακούς Αγώνες του 2013. 

Αν η ΔΕΜΑ κάνει αποδεκτές τις προτάσεις της ΟΕΜΑ, τότε η τελευταία θα προχωρήσει στη διεξαγωγή των Αγώνων του 2013. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων θα ανάψει το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή των Αγώνων στην Ελλάδα, καθώς εκτιμούν ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση στην παρούσα χρονική στιγμή. 


http://dete.gr/news.php?article_id=18314

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου