'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ναρκωτικά από ... πέτρα!!!!



Είναι γνωστό ότι οι Αλβανοί τεχνίτες είναι οι καλύτεροι μαστόροι στο χτίσιμο της πέτρας. Η φήμη τους έχει φθάσει μέχρι και την Ιταλία. 


Με τη μόνη διαφορά όμως πως για τον 44χρονο Αλβανό οδηγό φορτηγού που πιάστηκε από άνδρες του Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας Σταμάτη Ράπτη, οι πέτρες που κουβαλούσε ήταν για το ... ξεκάρφωμα. 

Ο 44χρονος συνελήφθη στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν ανάμεσα στο φορτίο με πέτρες, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι και ένα τσουβάλι με τις παρακάτω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών όπως βλέπετε και στις παραπάνω φωτογραφίες :
  1. σαράντα επτά (47) πακέτα συνολικού μικτού βάρους σαράντα επτά κιλών και εννιακοσίων ογδόντα οχτώ (47,988) γραμμαρίων ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και
  2. δέκα (10) πακέτα συνολικού μικτού βάρους πέντε κιλών και τετρακοσίων εβδομήντα οχτώ (5,478) γραμμαρίων πιθανόν μορφίνης ή ηρωίνης.
Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και το φορτηγό όχημα.


 http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου