'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Μεγαλέμπορος ΙΧ πίσω από την κόκα;;

Μεγαλέμπορο πολυτελών αυτοκινήτων "φωτογράφισε" στον αρμόδιο ανακριτή κατά την απολογία του ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση της κοκαϊνης, που είχε ως πελάτες- χρήστες, γνωστό μοντέλο του Κολωνακίου, μια δημοσιογράφο που η αδελφή της είναι υπουργός της κυβέρνησης και μια επίσης γυναίκα που ήταν υποψήφια βουλεύτης. 

Ο 36χρονος  Ελληνοκαναδός ανέφερε πως ο πραγματικός εγκέφαλος είναι ο εισαγωγέας αυτοκινήτων στα Νότια προάστια, χωρίς όμως να τον κατονομάσει. Άφησε όμως να εννοηθεί πως είναι ο επιχειρηματίας που αυτό το διάστημα διατηρεί δεσμό με λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία ... αυτοπροβάλλεται ως "συντηριτική" στο ντύσιμο και γενικά ως γυναίκα που δεν της αρέσει να προκαλεί. 

Σε μια περίοδο μάλιστα είχε απαγορεύσει στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν να της πετούν οι θαμώνες στην πίστα όχι μόνο τα πανεράκια αλλά και σκέτα τα λουλούδια. Αργότερα βέβαια αναθεώρησε τις απόψεις της λόγω της οικονομικής στενότητας.

Η τραγουδίστρια ως καλλιτέχνης ... απογειώθηκε και σ' αυτό σημαντικότατο ρόλο έπαιξε ο προηγούμενος άνδρας της και λαμπρός επιστήμονας, που της είχε μεγάλη αδυναμία. 

Ο Ελληνοκαναδός πάντως έκανε και αυτός πλούσια ζωή. Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται μια μαύρη Πόρσε που έφερε από το εξωτερικό, ενώ στην τρίτη φωτο μόλις που διακρίνεται σκεπασμένο από ανταλλακτικά το πρώτο του αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας που όμως είναι τρακαρισμένο. 

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες απεικονίζουν κρύπτες εξαρτημάτων-ανταλλακτικών μέσα στα οποία η συμμορία εισήγαγε ... καμουφλαρισμένα τα σακουλάκια της κόκας. 






http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου