'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Έπιασαν τον κατηγορούμενο για φόνο σε τροχόσπιτο...!!!

Καταζητούμενος για δολοφονία επί 1,5 χρόνο διέμενε σε τροχόσπιστο, για να σβήσει τα ίχνη από τους διώκτες του.

Η σύλληψή του όμως έγινε στην Τίρυνθα Αργολίδας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου. 

Η σύλληψή του έγινε με βάση ένταλμα συλλήψεως που εκδόθηκε από τον 21ο Ανακριτή Αθηνών για τη δολοφονία 28χρονου. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΔΑΑ, ο 42χρονος ημεδαπός, την 26.05.2009 στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Τσαμαδού στα Εξάρχεια, πυροβόλησε και σκότωσε τον 28χρονο ημεδαπό κατά τον χρόνο που βρίσκονταν επάνω στη δίκυκλη μοτοσικλέτα του. 

Ο δράστης, αμέσως μετά τον πρώτο πυροβολισμό, πυροβόλησε άλλες δύο φορές το θύμα ενώ είχε πέσει από τη μοτοσικλέτα του. Όπως προέκυψε, κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους. 

Ο 42χρονος, αμέσως μετά τη δολοφονία, είχε εξαφανισθεί και εντοπίσθηκε ύστερα από συνεχείς έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών σε τροχόσπιτο που ήταν σταθμευμένο σε ερημικό αγρόκτημα στην περιοχή Νέα Σπίτια Τίρυνθας στην Αργολίδα. Χθες το μεσημέρι, με αιφνιδιαστική αστυνομική επέμβαση, συνελήφθη και προσήχθη στην έδρα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου