'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Αναρχικοί απειλούν τον γάμο της χρονιάς!!!

Γης Μαδιάμ ετοιμάζονται να κάνουν τον πολυαναμενόμενο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ομάδες αναρχικών.  
Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι αστυνομικές αρχές της χώρας έχουν στα χέρια τους πληροφορίες που προειδοποιούν για πιθανές επιθέσεις των αναρχικών την ημέρα που ο πρωτότοκος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα θα ανέβει τα σκαλιά του αβαείου του Ουέστμινστερ μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Φαίνεται ότι η επιλογή της 29ης Απριλίου για την τέλεση του μυστηρίου ίσως να μην ήταν τελικά πολύ σοφή, αφού ο γάμος θα συμπέσει το ίδιο τριήμερο με την αργία της Πρωτομαγιάς. Οι αρχές υποψιάζονται ότι θα υπάρξει άτυπη συμμαχία των ταραχοποιών της ακροαριστεράς με τους διαδηλωτές κατά του καπιταλισμού.


Είναι, άλλωστε, γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια την ημέρα εορτασμού της Πρωτομαγιάς εκατοντάδες ακτιβιστές διαδηλώνουν σε όλες τις πόλεις της Βρετανίας κατά της παγκοσμιοποίησης. Ετσι, λοιπόν, οι υπεύθυνοι ασφαλείας φοβούνται ότι η βρετανική πρωτεύουσα θα προσελκύσει τους ταραξίες, που θα επιδιώξουν να σκορπίσουν τον τρόμο και να κλέψουν τα φώτα από τον πριγκιπικό γάμο.


Ηδη έχει ξεκινήσει εκστρατεία, μέσω Διαδικτύου, προκειμένου να ενορχηστρωθεί καλά μια μαζική διαδήλωση στις 29 Απριλίου. Σε έναν ιστότοπο αναφέρεται χαρακτηριστικά: 

«Ο βασιλικός γάμος σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του καπιταλισμού». Αλλες ιστοσελίδες της ακροαριστεράς καλούν τους διαδηλωτές να κατεβούν στους δρόμους την ημέρα εκείνη επιλέγοντας ενδυμασία με θέμα τον βασιλικό γάμο ή την εργατική εορτή.

Οι μελλόνυμφοι, παρ’ όλα αυτά, συνεχίζουν πυρετωδώς τις προετοιμασίες του γάμου τους. 


Πριν από μερικές μέρες πόζαραν με μεγάλη άνεση μπροστά στον φακό του γνωστού φωτογράφου Μάριο Τεστίνο. Πρόκειται για την επίσημη φωτογράφηση στα πλαίσια του αρραβώνα που προηγήθηκε. 

Οσοι είδαν τις φωτογραφίες έσπευσαν να σχολιάσουν την έκδηλη τρυφερότητα του ζευγαριού και θυμήθηκαν, αντίθετα, την ψυχρότητα στο βλέμμα του πρίγκιπα Καρόλου όταν είχε ποζάρει στην αντίστοιχη φωτογράφηση πριν από χρόνια έχοντας στην αγκαλιά του τη Lady D.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Το είδαμε εδώ: www.espressonews.gr

http://www.blogotsarka.gr/?p=86098

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου