'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Το υπερ-αυτοκίνητο του προέδρου!!!!

Το πιο ασφαλές όχημα στον κόσμο

Ο Πρόεδρος της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα μετακινείται με μία Cadillac η οποία ονομάζεται...
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος είναι:
Κινητήρας: Duramax V8 ντίζελ, 6.5 λίτρων
Μήκος:5.4 μ.
Βάρος: 4.500 κιλά
Μέγιστη ταχύτητα:96χλμ/ώρα

Διαθέτει αντιτρομοκρατική θωράκιση. Οι θωρακισμένες πόρτες του οχήματος έχουν πάχος 20 εκ.και ζυγίζουν περίπου όσο και οι πόρτες ενός Boeing 757. Υπάρχει ένα εδικό σύστημα φιλτραρίσματος που με το που κλείσουν εμποδίζει το πέρασμα αερίων στο εσωτερικό της καμπίνας.

Το αυτοκίνητο είναι υπέρ-τεθωρακισμένο, το αμάξωμα είναι από ατσάλι, αλουμίνιο,τιτάνιο και το πάτωμα έχει ενισχυθεί με πλάκα από ατσάλι πάχους 13 εκ.για την πρόληψη πιθανής έκρηξης νάρκης ή βόμβας από κάτω.

Τα ελαστικά είναι ενισχυμένα με ένα ειδικό υλικό ώστε να είναι ανθεκτικά στα τρυπήματα και τος μαχαιριές. Επίσης διαθέτουν έναν ειδικό μηχανισμό που τους επιτρέπει να κινούνται ακόμα και χωρίς αέρα ώστε σε περίπτωση επίθεσης το όχημα να μπορεί να διαφύγει.

Η καμπίνα χωρίζεται από την θέση του οδηγού με ένα κρυστάλλινο πάνελ το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει μόνο ο ίδιος ο Ομπάμα.

Τα παράθυρα του οχήματος είναι άτρωτα και δεν ανοίγουν. Το μόνο παράθυρο που μπορεί να ανοίξει είναι αυτό του οδηγού και μόνο για 8 εκ.ώστε να μπορεί να συνομιλεί με τους πράκτορες της συνοδείας.
Cadillac One και είναι το πιο ασφαλές όχημα στο κόσμο. Έχει σχεδιαστεί από την General Motors και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Συνδυάζει την πολυτέλεια της Cadillac με απόλυτη θωράκιση.


Newsbeast.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου