'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Άστραψε και βρόντηξε γνωστή παρουσιάστρια λόγω... cameraman!!!

Έξαλλη έγινε πριν από λίγες μέρες γνωστή παρουσιάστρια, όταν είδε στο μόνιτορ της εκπομπής της πως μία από τις κάμερες δεν της έκανε τη λήψη που επιθυμούσε.

Στο μπρέικ, σε κατάσταση υστερίας ζήτησε ακόμα και την απόλυση του κάμεραμαν αφήνοντας άναυδους τους παραβρισκόμενους στο γύρισμα.


Η γυναίκα, έχοντας ιδιαίτερο κόμπλεξ με το σώμα της ζήτησε εξαρχής από το σκηνοθέτη της να ενημερώσει τους οπερατέρ για το πώς θα πρέπει να την τραβάνε.


Ακολουθώντας λοιπόν συγκεκριμένες οδηγίες κανείς δεν τολμούσε να κάνει το λάθος, καθώς τους έγινε γνωστό πως δεν ανέχεται το παραμικρό ατόπημα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ομάδα των οπερατέρ από την αρχή της σεζόν ήταν πάντα η ίδια, μέχρι που μια αναρρωτική άδεια έκανε τη ζημιά.


Η ημέρα είχε ξεκινήσει καλά, με την παρουσιάστρια να εμφανίζεται ιδιαίτερα ευδιάθετη, μέχρι που στο πρώτο μπρέικ έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της στο οποίο φιλικό της πρόσωπο τής ανέφερε πως το ρούχο που είχε επιλέξει την παχαίνει.


Έχοντας όμως εμπιστοσύνη στην ενδυματολόγο της προς στιγμή το προσπέρασε, χωρίς όμως να το ξεχάσει. Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ρίχνοντας μια ματιά σε ένα πλαϊνό μόνιτορ για να δει πώς φαίνεται σοκαρίστηκε. Είδε τον εαυτό της κοντόχοντρο και της γύρισε το μάτι ανάποδα.

Στο διάλειμμα ουρλιάζοντας έλεγε πως κανένας δε θα παίξει με την καριέρα της εμφανίζοντάς την τέρας και πως οι μαθητευόμενοι να πάνε να κάνουν την πρακτική τους σε άλλες εκπομπές.


Πλησιάζοντας δε το νεαρό κάμεραμαν, του είπε να μη τον ξαναδεί αλλιώς θα ψάχνει για δουλειά.


Πάντως, όσοι ήταν παρόντες στο περιστατικό, πέρα από την κάκιστη συμπεριφορά της έκαναν λόγο για το ταλέντο της στην υποκριτική καθώς τηλεοπτικά εμφανίστηκε τόσο γλυκιά που κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί το τι συνέβαινε εκείνη την ώρα στο πλατό...


stifora
http://tsak-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου