'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Εκδόθηκε στην Ελλάδα κατηγορούμενος για τη δολοφονία Ζουγανέλη...!!!!!

Εκδόθηκε στην Ελλάδα την Τρίτη ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία στη Μύκονο του επιχειρηματία Δημήτρη Ζουγανέλη, ενώ στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να εκδοθούν και η Πολωνή χορεύτρια και ένας ακόμη συμπατριώτης της.

Οι τρεις θα βρεθούν ενώπιον των ελληνικών δικαστικών αρχών για τη δολοφονία του 73χρονου επιχειρηματία, που είχε βρεθεί νεκρός στη βίλα του στη Μύκονο στις 6 Οκτωβρίου. Από κάμερες ασφαλείας στο νησί και μαρτυρίες οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στη νεαρή χορεύτρια και δύο άνδρες, που εντοπίστηκαν στην Πολωνία και συνελήφθησαν.

Την Τρίτη έφτασε στην Αθήνα με πτήση από την Πολωνία ο ένας από τους κατηγορούμενους που είχε δεχθεί να εκδοθεί στην Ελλάδα και είχε υποστηρίξει ότι ήταν μόνο ο οδηγός και δεν συμμετείχε ούτε στη ληστεία, ούτε στην  δολοφονία. Η χορεύτρια και ο δεύτερος κατηγορούμενος έχουν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης έκδοσής τους.

«Εάν δεν απολογηθούν οι κατηγορούμενοι, οι πολιτικώς ενάγοντες, δηλαδή οι συγγενείς του αείμνηστου Δημήτρη Ζουγανέλη, δεν μπορούν να πάρουν την δικογραφία», σχολιάζει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και δικηγόρος της οικογένειας Ζουγανέλη. Όπως αποκαλύπτει, η εκδίκαση της έφεσης της  Πολωνής και του συγκατηγορούμενου της θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου και μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να εκδοθούν και αυτοί στην Ελλάδα.

«Ανεπισήμως γνωρίζουμε ότι έχουν βρεθεί ευρήματα τα οποία στοιχειοθετούν την συμμετοχή των τριών συλληφθέντων. Το τι ακριβώς έχει βρεθεί, όμως, δεν το γνωρίζουμε. Θα τα μάθουμε όλα, όμως, πολύ σύντομα», επισημαίνει ο κ. Κούγιας. Πάντως, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να έχουν παραδεχτεί ότι έκαναν μόνο τη ληστεία, αρνούνται όμως ότι έχουν σχέση με τη δολοφονία του 73χρονου μυκονιάτη επιχειρηματία...



star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου