'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Μια Σουδανή γυναίκα μαστιγώνεται δημοσίως από αστυνομικό.!!!!

Το video στο Youtube προκαλεί αντιδράσεις.


Αυτές οι συγκλονίστηκες εικόνες παρουσιάζουν μια γυναίκα Σουδανικής καταγωγής να μαστιγώνεται για ένα το έγκλημα που διέπραξε να φοράει παντελόνια κάτω από παραδοσιακά ισλαμικά ενδύματα.Δύο αστυνομικοί την μαστιγώνουν επανειλημμένα, ενώ....
ένας άλλος ανώτερος υπάλληλος κοιτάζει και γελά.


Η ανώνυμη γυναίκα φώναζε διαρκώς την μητέρα της καθώς προσπαθούσε να φυλαχτεί από το μαστίγιο των αστυνομικών οι οποίοι προσπαθούσαν όλο και πιο πολύ να βρουν καλύτερο σημείο για να την χτυπήσουν με βιαιότητα.






Το video που τραβήχτηκε στην πρωτεύουσα του Σουδάν το Χαρτούμ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις όταν «ανέβηκε» στο youtube.


Τα δημόσια μαστιγώματα , που πραγματοποιούνται βάσει του αυστηρού ισλαμικού νόμου, είναι σχεδόν μια καθημερινή τιμωρία στο Σουδάν για διάφορα «εγκλήματα» μικρά ή μεγάλα.


Η αστυνομία αναζητά καθημερινά τα αποκαλούμενα «κορίτσια των παντελονιών» και συχνά αρέσκονται σε σεξουαλικές απαιτήσεις με αντάλλαγμα να τις αφήσουν να φύγουν.


Το υπουργείο δικαιοσύνης του Σουδάν ερευνά τώρα γιατί η τιμωρία δεν δόθηκε με το «σωστό τρόπο» και ψάχνει τον υπεύθυνο για το γύρισμα του video και το «ανέβασμα» του στο youtube.



http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/video-youtube.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου