'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Καθηγητής στην Πάτρα χτυπούσε μαθητή στα κάγκελα!!!!!

Συχνό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον τα περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς που καταγγέλλονται από γονείς και μαθητές και αφορούν δασκάλους και καθηγητές σε σχολεία της Πάτρας.

Μία νέα όμως καταγγελία γονέα όπως αναφέρει το thebest.gr, έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό έγινε σε γυμνάσιο της Πάτρας, όταν μαθητές προσπάθησαν να κάνουν κατάληψη στο σχολείο.


Ο υποδιευθυντής λοιπόν κατάλαβε τις προσπάθειες των μαθητών να κλείσουν την πόρτα και τότε εκείνος... ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί τους, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, έπιασε τον συγκεκριμένο μαθητή από τα μαλλιά και του χτύπαγε το κεφάλι στα κάγκελα λέγοντας, πως «αυτός είναι το αφεντικό στο σχολείο και αυτός κάνει κουμάντο».


Για το συμβάν, ειδοποιήθηκαν οι γονείς το μαθητή… Ο πατέρας του μαθητή που είναι οικοδόμος έφθασε στο σχολείο και αναζήτησε τον καθηγητή στον οποίο και επιτέθηκε φραστικά. Το παιδί μεταφέρθηκε στο ΙΚΑ για να εξεταστεί από γιατρό ενώ σύμφωνα με τον γονέα ο μικρός θα πρέπει να παρακολουθηθεί για 24 ώρες μήπως και εμφανίσει συμπτώματα ζάλης.



Ο πατέρας αποκάλυψε στο thebest.gr , ότι πέρυσι ο καθηγητής είχε χτυπήσει ξανά τον μαθητή ενώ είχε επιτεθεί και λεκτικά στην μητέρα του μικρού, λέγοντάς της«να τον στείλεις με τον πατέρα του να κουβαλάει τούβλα.»
Για το γεγονός έχει ενημερωθεί η περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης, η οποία από αύριο θα ερευνήσει το θέμα.


Πηγή:madata.gr
http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου